keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Pink Box marraskuu 2016

Tänään saapui taas sveitsiläinen Pink Box. Katsotaanpa, mitä sen sisällä oli. Se täytyy kyllä sekä tästä, että Alluren boxista sanoa, että loodat ovat tukevaa tekoa, joten niitä voi käyttää vielä pitkään säilytysrasioina.


Aloitetaan alhaalta tuosta Niveasta: Matkakokoisena oli mukana Nivean Silk Mousse Creme Care'a, eli suihkuvaahtoa. Kokeilen mielelläni, vaikkei tuote sinällään kovin erikoinen olekaan.

Ylempänä on Lubex-merkkinen (luulin ihan ekaksi, että on jotakin liukkaria, vaan ei) anti-age - päivävoide ja yövoide. Ihan uusi merkki minulle. Hyviä matkakokoja.

Vielä ylempänä on täysikokoinen Daylong-aurinkosuojageeli. Oikein hyvä! Tätä tarvitaan taas kun aurinko alkaa porottaa näillä leveysasteilla! Niin ja kyllä kai sitä oikeastaan pitäisi käyttää ihan jopa joka päivä, tosin nyt en ole juurikaan ulkona valoisalla säällä. Kevyt geeli suojaa UV-säteiltä ja estää maksaläiskiä.

Alimpana on Kneipp-merkkinen pussillinen kylpysuolaa. Ehkä voisin liotella siinä varpaitani. Sisältää onnenkäenkaali- ja carambolauutetta. Kneipp taitaa olla joku luomusarja, olen vain katsellut tuotteita Manorissa.

Sitten mukana oli John Friedan Frizz Ease -sarjan korjaava shampoo ja hoitis. Molemmat todella 
hyviä, olen kokeillut ennenkin!

Jo tuo Daylong meni reippaasti arvoltaan yli koko paketin arvon ☺

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvä boxi ja kunnolla tavaraa:)

    VastaaPoista
  2. Nivean suihkuvaahto mukava tuote, vaikken yleensä Niveasta niin välitä, mutta vaahtoa on mukava käyttää suihkussa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!