maanantai 28. marraskuuta 2016

@ The Ritz

Ei käyntiä Lontoossa ilman käyntiä The Ritzissä. Meillä oli mukana kolmetoistavuotias teini, jonka piti päästä vaateostoksille, ja pussien ja kassien kanssa piti löytää joku istumapaikka, koska tungos Oxford Streetillä oli huikea.

Teinityttömme sai valita listalta alkoholittoman "mocktailin" ja häntä niin nauratti, kun laitoin hänen kuvansa hänen äidilleen tekstillä "Lady Viv iltapäiväcoctaililla The Ritzissä". Yksityisyyden vuoksi en nyt sitä kuvaa tässä julkaise, mutta siinä neidissä on todella shoppaaja-ainesta, sillä muutama satanen oli äkkiä ja määrätietoisesti törsätty Adidaksella ja Primarkissa. No, onhan nyt punnan kurssi alle euron, että kyllä kannatti. Näkisittepä muuten myös minun ostokseni Bootsilta...

Baarissa lauleli kamarikuoro joululauluja.

Yksi hotellin hisseistä.Täällä on muuten jopa vessassa on muuten oma palveluskuntansa, joka jopa laskee sinulle sopivan lämpöisen veden käsien pesua varten ja ojentaa sitten pehmeän pyyhkeen....

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Ja kiinnostava kun en ole koskaan Lontoossa tai Ritzissä käynyt.

  Voisiko Ladyn kuvan laittaa kasvot blurrattuna? Olisihan se hauska nähdä, miltä näyttää tulevaisuuden shoppailija-pro :)

  Punta maksaa 1,17 euroa tällä hetkellä eli hiukan on vielä matkaa siihen alle euroon, mutta toivotaan, toivotaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Young Lady on nyt täynnä virtaa lähtemään Lontooseen uudelleen...

   Voi, laittaisin kuvan muuten, mutta lupasin olla laittamatta!

   Poista
 2. niin, ja rahan kurssi riippuu vähän siitäkin, mistä ne hankkii. En usko tämän "koti-insinöörini" kursseja ihan väärin laskeneen - minä tietty vertaan Sveitsin frangiin.

  VastaaPoista
 3. Sveitsin frangi on vahva valuutta, nykyään huitelee tosiaan jo euron paikkeilla.

  Aikoinaan kun Sveitsissä tuli käytyä, frangin arvo oli suunnilleen puolet nykyisestä ja se tuntui silloinkin arvokkaalta etenkin kun maan hintataso oli niin korkea. Siksi Sveitsin upeudessa tuli vietettyä lomaa vain alle viikko ja sitten jatkettiin Italiaan (ah, Venetsia! <3), Monacoon ja Etelä-Ranskaan.

  Koko alue saa hykertelemään ilosta, se on niin kaunis ja sielua hivelevä. Alppien ylitys päästi nauttimaan hirmuisen kirkkaasta auringostakin. Miksiköhän aurinko on niin turbovoimakas Alppien toisella puolella? Tuntui tosi herkulta, etenkin kun oltiin saatu sadetta niskaan monta viikkoa Saksan, Pohjois-Ranskan, Benelux-maiden ja Itävallan puolella ennen sitä. Tuntui, että alkoi kasvaa jo hometta korvista :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!