torstai 17. marraskuuta 2016

IPSY Glambag (Halloween edition)

Ehdinkin jo ihmetellä, että missä se lokakuun pussukka oikein viipyy. Tulihan se sitten sieltä! Teemanaan hiukan Halloweenia.


Hiukan heppoiselta se ensin tuntui, mutta ihan käyttökelpoista tavaraa sielläkin. Jos haluat kurkkia lisää juttua ja vinkkejä, tässä linkki.


Pussi oli taas ihan tukevaa tavaraa, ja sinne voi järjestää käsilaukkumeikkinsä. Teema näkyy kuvioinnissa.


Ihanan kimaltava tuo postituskuori alla! Sitten sisältöön vasemmalta alkaen; Pinkki sivellin on Lottie London -merkkinen, oikein hyväntuntuinen. Sen vieressä on taas Tatchaa! Matkakoko Tatcha Pure One Step Cleansing Oilia.

Sininen tuubi ylhäälllä on Dermelect  Rapid Repair  Facial Moisturizer. Se sisältää kamomillaa, kollageenia ja azuleenia ja lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa stressaantunutta ihoa. Sen alla on TrèStique-huulipuna (ja minä kun luulin, että siitä on tulppa kateissa, ennen kuin hoksasin, että siinä toki on sellainen, ks. myöhemmät kuvat). Puna on matta.

Sen alla on The Balm Cabana Boy - monitoimiväri. Tai olisiko tuo poskipuna? Matkasellainen.


Vielä swatcheja... Miltäs pussin sisältö vaikuttaa? Olen ihan haltioissani tuohon Tatchaan, ja tilasin heidän omalta sivultaan jotakin kokeiltavaksi. Tässä linkki sinne, jos kiinnostaa. Nythän siellä on koodilla FF2016 kaikki -20% (ja ei, minä en hyödy linkkien klikkailusta, enkä koodin käytöstä mitään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!