lauantai 19. marraskuuta 2016

Girls Gone Wow!

Vähän rasittavaa, kun joka viikko on -20% alennus jostakin kosmetiikkakategoriasta jossain kaupassa. Tulee sitten tehtyä kaikenlaisia hankintoja.


Tämän Benefitin kausituotteen laitoin ihan vaan paketintäytteeksi tilaukseen Douglasilta. Varsinainen täyte tämä peltitoosa olikin, katsokaapa kokoa!
Sisällä oli monta tuotetta: They're Real - maskara, ssävytetty primer sille, Gimme Brow - kulmakarvaväri, PoreFessionel meikinpohjustusaine ja Bene Tint -pullo.

Pelkällä primerilläkin saa jo ihan näyttävät ripset. Toisessa silmässä pelkkä primer ja toisessa yksi kerros They're Real - ripsaria.


Kulmavärissä on söötti, pieni harja.

Mahtoiko koko keksintö maksaa kolmeakaan kymppiä, siis frangeissa. Alennuksen kanssa. Huomattavasti halvempaa siis kuin yksittäin ostettuna.

Minulla on nyt huima määrä Douglasin  alekuponkeja, mutta kun ne eivät koskaan oikein kelpaa, kun näitä -20% alennuksia on miltei joka viikko, ja kahta alennusta ei voi käyttää samaan aikaan. Josko joku näitä tarttisi joskus reissulleen...

5 kommenttia:

 1. Tuosta purkista tulisi hauska sivellinpurkki :)

  Benefitistä puhutaan aina silloin tällöin, mutta millainen sen maine noin yleensä on? Onko merkillä joitain kulttituotteita, joista jokaisen kosmetiikkafriikin pitäisi tietää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin Benefitillä on paljon esimerkiksi poskipunia, jotka ovat kulttimaineessa - ja tietty nämä ripsivärit. Roller Lash on oikeastaan suosikkini niistä.

   Poista
  2. Sivellinpurkkinakin tuo purkki tietty menisi, mutta ainakaan minulla ei ole niin paljoa siveltimiä, etteikö se näyttäisi turhankin isolta :)

   Poista
 2. Ai se purkki on niin suuri! Kuvasta on vaikea arvioida :) Poskipunat herättelee jotain muistikuvaa tosiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen verran suuri, että yhdellä kädellä oli erittäin hankalaa saada otetta!

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!