torstai 10. marraskuuta 2016

Ihmeelliset tekoripset

Olen ollut todella tyytyväinen tuohon Alluren Beauty Boxiin ja se saa minulle tulla jatkossakin. Hiukan lisää noiden kahden saamani boxin sisältämistä tuotteista myöhemmin, tänään puhutaan tekoripsistä.

Olen joskus kokeillut hiukan kaikenlaista. Liimattavia ripsiä, jotka pitkän  illan tuiskeessa saattavat hävitä tai jäädä puoliksi irrallaan roikkumaan silmän päällä; pidennyksiä, joiden jäljiltä omat ripset ovat typistyneet ja harventuneet huomattavasti, ja irrallisia ripsitupsuja, jotka ehkä ovat ne paras vaihtoehto. Niiden laittaminen on vaan työlästä.

Nyt luin Alluresta näistä ripsistä, ja ajattelin ensiksi, että tuohan on ihan mahdotonta...

One Two Lashes on nimetty yhdeksi Alluren suosikkituotteista tänä vuonna. Näitä ripsiä saa eri variaatioina, kuten harventuneiden pidennysten paikkaajina, silmäkulmiin siipimäisesti laitettavina yms.

Ja mitä erikoista näissä sitten on? Tekoripset kun eivät ole muuttuneet juurikaan sitten 20-luvun.

No se, että ne kiinnitetään magneetilla! Tiedättehän  - sellaisella, jotka tulevat omien ripsien molemmille puolille, ja pitävät ripset paikoillaan, kunnes liu'utat ne ripsistä pois!

Loodallinen maksaa $69 ja ainakin minulle tuli hiukan hinku ostaa kokeiksi. Jos kiinnostaa, niin vilkaisepa tänne.

5 kommenttia:

 1. No nyt puhutaan asiaa! Mua on aina huolestuttanut ajatus niistä ripsiliimoista ja niiden mahdollisista allargeeneista, joten tuo vaikuttaa todella nerokkaalta ratkaisulta. Siis ainakin jos ne vaan pysyy kunnolla kun tuon hintaisia ripsiä ei viitsisi pudottaa maahan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aika luja usko Alluren suosittelemiin tuotteisiin!

   Poista
 2. Jos tykkää videoita katsoa, niin TATI -teki tästä arvosteluvideon :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!