tiistai 8. marraskuuta 2016

Shiseido Ibuki

Tätä postausta olen pantannut monta kuukautta, sillä en vieläkään oikein tiedä, mitä tästä Shiseidon Ibuki-sarjasta ajattelisin. Tai sanotaan, että se on nyt pikkuhiljaa selvinnyt hiukan.

Hankin aluksi pari pientä pulloa toneria ("lotion") ja kasvovoidetta, sitten nämä voidepurkit, joista toinen on yönaamio.

Pakkaukset kärsivät hiukan muuttotouhuissa :)
Kun en vielä sittenkään oikein tiennyt, mitä ajatella, hankin vielä meikin päälle suihkutettavan tuotteen, jonka pitäisi tehdä kiiltelystä loppu (iho mataksi), mutta joka ei siinä niin kovin hyvä ole, kelpaa kuitenkin pikaiseksi freesaajaksi.


Eivät nämä ostokset nyt pankkia rikkoneet, mutta kaipa ne jollakin tavalla  - ja nimenomaan pitkäänsä käytettyinä  - olivat tällaiselle pintakuivalle seksiholle ihan hyväksi. Ainakin ihohuokoset pienenivät käytön aikana. Mitään ihastuksesta villiä kiljuntaa kuitenkaan tuskin kuulette  - ainakaan minun suustani.

Tuo yönaamio muuten on sellaista geelimäistä tavaraa, toisin kuin voide, joka on jopa aika tuhtia. Minulle tuo yönaamio ei kyllä tuntunut riittävän itsekseen, vaan se vaati kuivimmille paikoille myös voidetta päälle.

Emulsiovoide "lotionin" päälle laitettuna kyllä taas oli riittävästi, iho tuntui saavan kosteutta.

Kuinka moni on kokeillut näitä?

5 kommenttia:

 1. Tuo Ibuki-sarja on sellainen, että siitä on ollut testipakkaus myynnissä Sokoksen 3+1-päivillä jo useampaan kertaan. Pari kertaa se on ollut vähällä lähteä mukaan, mutta sitten se on jäänyt kuitenkin ostamatta kun inhoan nurkkiin mahdollisesti jääviä ehkä epäkelpoja kosmetiikan tuotteita. Shiseidoa suositaan kuulemma Ruotsissa kovastikin, se tieto vaan ei riitä vakuuttamaan mua kun ne frouvat on niin ryppyisiä :)

  Mutta se mistä mulla on yhden pienen lasisen näytepullollisen verran testikokemusta on Sensai Cellular Performance Emulsion 2. Mä löysin siitä ensimmäistä kertaa koskaan hämmästyttävän toimivan synteettisen kosmetiikan kosteusfluidin. Mä oon ajat sitten päätynyt Lushin voidepurkeille, mutta tuo teki vaikutuksen nimenomaan sillä, ettei se hikoile pois iholta hiuksia föönatessa eikä myöskään rullaudu ryynimäiseksi meikkivoidetta levitettäessä. Ja on myös hyvä kosteuttaja, mistä tietysti on ensisijaisesti kysymyskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei tuo Ibuki kai mikään ihmeitätekevä ole, mutta iho tykkää, kun käyttää sitä ainoastaan pitkään. En ehkä hanki uudelleen kuitenkaan.

   Tuosta Sensain tuotteesta onkin tulossa tänne juttua!

   Poista
 2. Sensai-juttua, kiva! Hienoa kuulla sun mielipiteitä siitä.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäisen kolmen pullon testipakkauksen ostin ihan testausmielessä Sokoksen alesta talvesta kärsivälle hilseilevälle, pintakuivalle iholleni. En millään tahtonut uskoa näiden liemien ylivertaisuuteen, mutta nyt on menossa taas jokatalvinen Ibuki nassunpelastusoperaatio. Kerrassaan mahtava tuotesarja, joka ainakin itselläni pelastaa nassun heti ensimmäisestä kerrasta. Siis todellakin ensimmäisestä läträämisestä. Jotenkin pitäisi vielä itse ymmärtää käyttää tätä ympäri vuoden :) Suosittelen lämpimästi kuivalle, helposti ärtyvälle iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös pintakuiva iho, mutta olen löytänyt kyllä parempiakin tuotteita kuin nämä Ibukit. Tosin en voi väittää näiden ihan kelvottomiakaan olleen :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!