lauantai 12. marraskuuta 2016

Syvää ihastusta ja pientä vihastusta

Minä olen ollut todella ällistynyt. Voiko näin hyvää ja riittoisaa kosteusvoidetta ollakaan?


Tämä pikkupurkki tuli Alluren boxin mukana, ja kun avasin sen, piti vielä oikein tarkistaa, että se on todella voide, eikä mikään maski tms. Väri yllätti.


Nii, siinähän on indigouutetta! Epäröivästi voitelin sillä ensin käteni, sitten niitä hämmästyneenä tuijottelin. Kuinka silkoiselta iho voi näyttääkään, ja kuinka pehmeältä ja kosteutetulta se voikaan tuntua!


Sitten piti voidella koko kroppa. Voidetta kului aika vähän, kuten ylemmästä kuvasta huomaa. Keskivertovoidetta olisi mennyt koko purkki kertalaakista!

Pienellä tutkimuksella Tatchaa saa ainakin ebaysta. Merkki ei ole maailman halvin, mutta kyllä rahansa väärti, toisin kuin jotkut muut. Kuten tämä Cliniquen voide.


Se, mikä tässä pännii, on se, että olen aiemminkin tätä kokeillut, enkä siitä pitänyt. Ajattelin kuitenkin, että koska sitä on kehuttu niin monella foorumilla, voisin "oppia" siitä pitämään. No siihen en ole vielä päässyt. Ehkä tämä saa toimittaa jotain viraabelivirkaa, en tykkää tästä. Turhaa hypeä.


Tuo Tatcha on tosiaankin japanilainen merkki, mutta hinnasta huolimatta ajattelin ostaa täysikokoisen purkin. Tällä kokemuksella sen myös pitäisi olla hintansa väärti, sillä jo pieni määrä tehoaa hyvin.

3 kommenttia:

 1. Tatcha on ihan uusi merkki mulle ja hyvänkuuloinen, jos indigoa voi iholle sivellä? Miksiköhän mulla on sellainen mielikuva, että jotkut indigotyypit olisivat jotenkin ongelmallisia? Onko sinulla tietoa?

  Tuo Cliniquen DDM on La Merin ohella kaamein ja ylimainostetuin turhake ikinä! Ei tee mitään hyvää iholle ja sitten piti taistella kokonainen pumppupullo loppuun, isokin oli vielä, riiviö :) Sääriä yritin sillä lopulta voidella, mutta eihän se imeydy ikinä ja koivet oli liukkaat ja tahmaiset iät ajat. Samoin merkin kasvovedet, niin älyttömästi alkoholia, että silmät vuotaa. Ja Cliniquen meikkivoide teki mun naamasta ihan maksatautisen näköisen. Sävy muuttui iholla päivän mittaan ihan keltaiseksi, vähänkö säikähdin.

  Kai merkillä hyvääkin tavaraa on, ainakin Moisture Surget on jonkinlaisia, ei uudelleen ostettavan hyviä, mutta edes jonkinlaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todnäk tämän voiteen sisältämä indigo on luonnollista, kun taas vaatteet (esim. farkut) värjätään synteettisellä indigolla, joka vaatii monta muutakin kemikaalia tarttuakseen.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!