lauantai 18. elokuuta 2018

Arvonta

Koska ikäväkseni mitään kommenttia ei tullut toissapäiväiseen postaukseeni, niin kysyn uudelleen. Kysyn siksi, että koko asia on alkanut kiusata minua yhä enemmän ja enemmän. En tosin halua johdattaa vastaajia mihinkään suuntaan, vaan haluan siis kuulla mielipiteesi!


Arvostan todella paljon, jos vastaat! Tällä voi olla laajempaakin merkitystä. Vastanneiden vakkarilukijoiden kesken arvon Suomessa harvinaisia herkkuja, eli kolme Essencen tuoksua.

Voit liittyä vakkarilukijaksi arvontaa varten, ja vakkarilukijoille on vain yksi sääntö: Seuraa tätä postausta ja jos lykästää, pyydän sinulta yhteystiedot kommenttikentässä. Arvonnassa siis on kolme voittoa, ja jos yksi osuu sinulle, saat jonkin näistä tuoksuista.

ELI: Kommentoi linkitettyä postaustani tähän, ja jää seuraamaan, deadline on jo 20. elokuuta puoliltaöin.

11 kommenttia:

 1. Mä vastustan ehdottomasti kosmetiikan testaamista eläimillä, mutta en ainakaan vielä ole boikotoinut niiden yriysten tuotteita, jotka eläinkokeita tekevät. Täytyy perehtyä asiaan tarkemmin. Kiitos, että otit asian esille!

  VastaaPoista
 2. Eläinten elämä on arvokasta itsessään. Eläinten kärsimys kosmetiikan kehittämisen vuoksi ei ole mitenkään hyväksyttävää. Käytän mieluiten sertifioidusti eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa (vegaanista), mutta täytyy myöntää että esimerkiksi ripsivärini ei ole vegaanista. Minusta on hyvä, että eläinkokeet ovat EU:ssa kiellettyjä, vaikka se sitten siirtäisikin niitä niihin maihin joissa eläinten oikeuksista ei välitetä. Uskon, että se on väliaikaista ja eläinkokeista luovutaan lopulta muuallakin. Tällä kertaa en osallistu arvontaan, koska en käytä tuoksuja.

  VastaaPoista
 3. Kävin jättämässä kommentin. Nyt työputki on vienyt ylimääräiset somettelut, tänään illalla olen ekan kerran ehtinyt ihan kunnolla oman blogin, mutta myös muiden blogien äärelle :)

  VastaaPoista
 4. En tietenkään pidä eläintestauksesta ja tosi kamalaa ajatella ,että eläinkokeet vaan siirtyvät maihin ,joissa eläinten oloja ei kunnioiteta senkään vertaa kuin ennen.Eihän siinä ole mitään järkeä.Mutta mitä sille asialle voi tehdä?Kiinan tekemisiin ei varmaan pystytä vaikuttamaan.

  VastaaPoista
 5. Mukana!

  En suosi eläintestattuja tuotteita. Aika monet yritykset johtavat myös harhaan väittämällä että eivät eläintestaa mutta silti myyvät Kiinaan jossa se on vissiin pakollista :/

  VastaaPoista
 6. En ole varsinaisesti eläinoikeusaktivisti, vaan itse keskityn enemmän ihmisoikeuksiin. Tästä huolimatta en eläimillä testaamista hyväksy. Järkyttävää, miten tätä edelleen tehdään ja isoilla yhtyiöillä monella varmaan edes paljon intressiä muuttaa asiaa, kun myyntiä silti riittää. Puhumattakaan jostain Kiinasta, jossa ihmisoikeudetkin ovat niin maton alle lakaistua, että eläimillä ole ollenkaan oikeuksia. Pitää toivoa, että tulevaisuudessa paine eläinkokeiden lopettamiseksi kasvaa niin suureksi, etteivät yritykset enää tähän turvaudu. Jokainen toki ostopäätöksilläänkin voi yrittää vaikuttaa ja itsekin parhaani mukaan pyrin siihen, ei mulla kuitenkaan mitään totaalikieltoa ole tässä.

  VastaaPoista
 7. En hyväksy kosmetiikan testaamista eläimillä, en oikeastaan missään muussakaan. Lääkkeiden testaus eläimilläkin on mielestäni kaksijakoinen. Olemmeko arvokkaampia kuin eläimet, sillä yhtälailla nekin tuntevat kipua ja kärsivät.

  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Hei,

  Voittajiksi arpoi random.org seuraavat kommentoijat, joita siis pyydän laittamaan minulle osoitetietonne yv:nä.

  Onnittelut siis Salka, LauraKatarooma ja Anniina Lång!

  Yhteydenottolomake löytyy tuolt aoikeasta kolumnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sulle mailia. Siihen osoitteeseen, joka tuolta sivupalkista löytyy.

   Poista
  2. Hei, minäkin päädyin laittamaan sinulle sähköpostia :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!