perjantai 17. elokuuta 2018

Edullinen korjaussävykynä

Hain eBaysta jotakin persikkaista korjaussävyä tummille silmänalusille, ja tilaukseen valikoitui Aritaum-merkkinen Real Ampoule Color Corrector, jota on saatavilla useallakin myyjällä kolmea eri sävyä.
Ostin siis tuon persikkaisen muutamalla eurolla. Ensinäkemällä arvioin sen hiukan liian tummaksi, mutta jos silmänaluset todella ovat tummat, se pelittää hyvin niiden naamioimisessa.
Pakkaus on kynämäinen, toisessa päässä on sivellin ja voidemaista ainetta pumpataan siihen toisessa päässä olevan napin avulla. Toimii ihan hyvin ja kirkastaa ihon sävyä.Voide on pigmenttistä, puolipeittävästä peittävään ja kerrostuu sekä levittyy hyvin kuivallekin iholle, tosin silmänympärysvoide on toki alla aina paikallaan. Kuvat ranteen sisäpuolen vaalealta iholta, vaikka aika tummalta näyttääkin. Voide pysyy hyvin iholla, eikä pakene juonteisiin.

Voiteen pohjana on 40% kosteuttavia ainesosia sisältävä "ampulli", jossa on mm. propolista, maitoproteiinia, Carpobrotus edulis -uutetta (Etelä-Afrikasta kotoisin oleva sitkeä kasvi, joka tunnetaan myös nimillä ice plant, hottentot fig tai pigface) ja aprikoosiuutetta.

Carpobrotus edulis. Kuva: Wikipedia

Onko Aritaum sinulle merkkinä tuttu? Taitaa olla Korean suurimpia kosmetiikkafirmoja.

4 kommenttia:

 1. Aritaum ei ole tuttu ensikään, mutta tuollaisin korjausvärejä käytän kyllä ahkerasti, etenkin vihreää. Katkenneet verisuonet... niitä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nenänpielissä katkenneita verisuonia, mutta tuntuu siltä, ettei mikään voidemainen niissä oikein pysy kunnolla. Ajattelin investoida tämän sarjan vihreään versioon, sillä tämä tuntuu olevan pysyvämpää sorttia kuin lukuisat aiemmin kokeilemani.

   Poista
 2. Mä meinasin tilata tän kerran, tarvii varmaan tilata nyt kun on jo suositeltukin:)

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi sinulla💕Luen näitä testauksia mielelläni. Ei ole tuttu merkki, olisi kyllä kiva kokeilla. Mukavaa elokuuta sinulle🌻

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!