perjantai 10. elokuuta 2018

Millä pohjustat herkästi kiiltelevän ihon?

No välillä kosmetiikkaakin. Huoh. Tänään ei siis luukasvainhoitajalta kuulunut yhtään mitään, eli yritän ajatella jotakin muuta.

Koska vasta äsken tajusin, etten ehkä ole arvioinut Benefit PoreFessional - primeriä, siis sitä perusmallia, tässä blogissa, niin keskityn puhumaan vaan tästä uudemmasta versiosta.


Kyseessä on siis Benefit PoreFessional Matte Rescue -meikinpohjustusgeeli. Se on siis todellakin sinertävää ja ohutta geeliä, ja eroaa voidemuotoisesta ja vanhemmasta sisartuotteestaan.

Kuten niin monta kertaa manittu, minulla on edelleenkin herkästi kiiltelevä ja rasvoittuva iho, ja tähän mennessä ainoastaan Urban Decaylla on ollut iholleni tarpeeksi "kuiva" meikinpohjustaja. Se kuitenkin saattaa kuivempi-ihoisille olla hiukan liikaa. Tämä Benefitin tuotekin pitää kiillon yllättävän hyvin kurissa, mutta ei imaise kaikkea rasvaa ihan siinä määrässä kuin UD:n primer.

Taputtelin sitä muuten myös meikin päälle, vaikka ei ehkä olisi edes tarvinnut: Mattaava vaikutus tulee sillä ilman puuteriakin.

Nythän Benefitiä saa ilmeisesti Viikkarin laivoiltakin, joten tämä saattaa olla kiiltäväihoiselle ihan hyväkin ostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!