perjantai 24. elokuuta 2018

Lué by Jean Seo

Tämä kolmen tuotteen setti on roikkunut mukanani jo tovin, enkä ole saanut siitä vielä postausta aikaiseksi. Kertoo kai jotakin sen aiheuttaman innostuksen määrästä. Pakkaus on peräisin turkulaisen Biodellyn kivijalkaliikkeestä, josta nappasin sen mukaani hetken mielijohteesta.


Pakkauksessa kerrotaan (vapaasti suomentaen), että Jean Seo, visionääri evolué Beverly Hills -tuotemerkin takana on Hollywoodin parhaiten pidetty salaisuus täydellisen ihon takana (toim. huom. jopa niin hyvin pidetty salaisuus, etten minäkään, ulkomaisia naistenlehtiä paljon lukevana ole koskaan kuullutkaan...). Tämä Skin Solution Set on luotu tehoamaan kaikista haastavimpiin ihonhoito-ongelmiin jne.


Se ei ole mikään ihme, että setin käyttöä suositellaan naisille, miehille ja teineille, mutta että se tehoaa kaikenlaisiin iho-ongelmiin. Katsotaanpa, mitä tuotteet sisältävät ja mitä ne ovat.

Pullo vasemmalla on kuorinta-aine (Erase), jonka ainesosat ovat todella simppelit: kaurajauhoa, rasvatonta maitopulveria ja magnesiumkarbonaattia. Se on tosiaankin tylsän harmaanbeigeä jauhoa, joka kuorii mekaanisesti, mutta ei raasta ihoa piloille. Sen luvataan puhdistavan, kuorivan ja kirkastavan ihoa.

Keskimmäisessä pullossa on seuraava askel, eli kirkas seerumi (Balance), joka sisältää puhdistettua vettä, hyaluronihappoa, natriumbentsoaattia (säilöntäaine) ja kaliumsorbaattia (sorbiinihapon kaliumsuola, joka on myös säilöntäaine). Erittäin yksinkertainen koostumus siis, ja koska se pehmittää ja kosteuttaa ihoa, se samalla voi häivyttää niin teinin mustapäät kuin kosteuttaa vanhempaa ihoa siloittaen ryppyjä. Kuivattavia ainesosiahan tässä ei ole, kuten ei ole kuorinnassakaan, päinvastoin.

Kolmas askel on näpyille ja epäpuhtauksille applikaattorin avulla annosteltava seerumi (Clear). Tässä on jo hieman monimutkaisempi koostumus alkaen orgaanisesta alkoholista. Lisäksi seoksessa on aaloeta, taikapähkinää, kamferia ja liuta muita yrttiuutteita aina sahramia myöten. Epäpuhtauden ilmentyessä applikaattoria painetaan sitä ihon kohtaa vasten noin minuutin ajan, minkä pitäis iajaa asian. Käytännössä kokeiltuani en voi väittää kovin ihmeitä tekeväksi kuitenkaan. Ehkä se joillain tepsiikin.

Kiinnostuitko? Hyvin hellävaraisiahan nämä kaikki tuotteet ovat.

EDIT:

PS: Ketään arvonnan voittajista ei ole vielä kiinnostanut palkintonsa lunastus, odottelen vielä tiistaiaamuun.

4 kommenttia:

 1. Joo, hah hah,mulle voi lähettää palkinnon,jos toisia ei kiinnosta;) Mitäs toi Lue by Jean Seo kustantaa?No en tiedä ei ehkä kiinnosta,jos et edes suosittele;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Biodellyn nettisivuilta voi katsoa. Siellä on myös nettikauppa.

   Nopeasti ainesten perusteella voisin sanoa, että on ihan OK tavaraa. mutta mun ihoni vaatii jotakin rankempaa. Siitä postaus myöhemmin.

   Poista
 2. No mun iho vaatii rankempaa myös tai sitten lempeämpää,jotain mun iho vaatii,jota en osaa antaa,en tiedä.Okei no mä katson Biodellyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos rankenpaa kaipaa, pysy langoilla, sillä lisää ihonhoitoasiaa on tulossa! En sitten osaa sanoa, mitä noille arvontapalkinnoille teen. Asia oli selkeästi ilmoitettu, mutta ellen saa osoitetietoja, on aika mahdotonta palkintoja toimittaakaan.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!