torstai 30. elokuuta 2018

The Ordinary

Siitä samperin biopsiasta ei ole kuulunut vieläkään mitään, eli eivät ole löytäneet sitä superpitkäteräistä luuporaa. Sinänsä hyvä, etteivät ala sorkkia tavallisella, jolloin hermot voisivat vaurioitua. Mutta odotellaan...

Sillävälin pitää mainita, että olen aika pitkälle siirtynyt käyttämään Deciemin (jonka yksi brändi on The Ordinary) tuotteita. En välitä ihonhoidon elämyksellisyydestä, sillä ihon hoitaminen on minulle vain välttämättömyys, enkä jaksa tuhrata aikaani eri tuotteiden kanssa pläträämiseen. Jos tuote on tehokas ja edullinen, ei muulla väliä. Tai saa olla kalliskin, jos tehoa riittää.


Tänään hiukan juttua The Ordinaryn Caffeine Solution 5% + EGCG - silmänympärysseerumista. Tämä seerumi on tarkoitettu silmäpusseille, joten en ehkä ole paras mahdollinen arvioimaan tehoa, sillä kärsin erittäin harvoin pusseista silmien alla. Kuten Deciemin nettisivuilla osuvasti huomautetaan, tämä tuote ei auta, jos silmien alus on iän myötä painunut, eli rasvakerros on hävinnyt ja poskiluun reuna tekee silmäkuoppien rajalle varjot, joita erehdytään joskus pitämään tummina renkaina silmien alla.


Tummiin renkaisiin tämä kuitenkin auttaa, pussituksen ohella. Sekä mielestäni piristää väsynyttä yleisilmettä esimerkiksi huonosti nukutun yön jälkeen.

Itse seerumi on kellertävää ja helposti ihoon uppoavaa. Se sisältää nimensä mukaan kofeiinia ja vihreästä teestä saatavaa epigallokatekiinia, joilla molemmilla on sisäisestikin piristävä vaikutus. Iholla ne auttavat mm. selluliittiin ja parantavat verenkiertoa. Lisäksi tuote sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia aineita, kuten hyaluronihappoa, glyserolia, glysiinisoijapapu-uutetta, ja ureaa.

Tuntuu hyvin miellyttävältä silmien alla, jopa öljymäisen hoitavalta, vaikkei se varsinaisesti öljypohjaista olekaan.

Joko olet kokeillut tätä tai muita The Ordinaryn tuotteita?

4 kommenttia:

 1. Just tilasin uuden putelin tuota seerumia. Edellinen vetelee viimeisiään ja onnistuin sen lattiallekin kerran heittämään niin että sisältöä valui ulos. Puteli ei onneksi vaurioitunut mitenkään. On kyllä tosi riitoisa kun on niin iso pullo. Hyvä tuote vaikka tuon kosteustehot eivät itselleni ainakaan talvella pelkästään riitä. Käytän välillä pelkästään ja välillä silmänympärysvoiteen alla. En tiedä että kummalla tavalla tuo tarkoitettu käytettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteutustehot todellakaan ainakaan talviaikaan eivät riitä, joskin laitan usein kesälläkin voidetta tuon seerumin päälle.

   On tosiaan iso pullo, joten vaikka se on tummassa pullossa, niin kannattaa säilyttää se valon ulottumattomissa.

   Poista
 2. Käytän nykyisin täsmätuotteita (melkein) ainoastaan the Ordinaryn tuotteita, etupäässä seerumeita. Olen löytänyt niistä omat suosikkini, joista en hevillä luovu.
  Mulla on myös tuo kofeiiniliuos nyt kokeilussa (postaus tulossa myöhemmin) ja vähän samantapaiset ajatukset on muodostuneet siitä kuin sinulla.

  Kyllä tuo biopsiajuttu hämmästyttää edelleenkin... kumma, ettei TYKS:n kokoisesta yliopistosairaalasta löydy oikean kokoisia poranteriä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitaten tuohon aiempaan kommenttiini, kosteutusta tässä seerumissa saisi olla enemmän, ettei tarvitsisi laittaa voidetta sen päälle.

   The Ordinaryn tuotteet ovat mielestäni konstailemattomia, mitä sitä kosmetiikassa pelkistä elämyksistä maksamaan, IMHO!

   Mitä tulee TYKSiin, niin harvinaisia kai nämä tällaisessa paikassa olevat selkärangan kasvaimet ovat, ettei kannata pitää välineitä varastossa :(

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!