sunnuntai 19. elokuuta 2018

Kat Von D Lock-it Brightening Powder

Olen suorastaan äimistynyt. Miten hyvin tällainen puuterimainen tuote voikaan sopia jopa ikääntyneelle iholle karkaamatta juonteisiin! Tässä ei ole sen kummemmin määritelty, mihin se sopii mutta arvelen, että kaikille kirkastusta tarvitseville ihon alueille, kuten silmänalusille se sopii todella hyvin, kumma kyllä. Ei tulisi ensimmäisenä mieleen käyttää mitään puuterimaista tuotetta sinne.Olin enemmän kuin skeptinen ostaessani tämän puuterin, mutta se todellakin toimii. Skeptisyys pohjautui lähinnä puuterimaiseen tuotemuotoon, joka tuntui minusta suuresti sotivan sen käyttötarkoituksen kanssa. Vaan ei, se todellakin toimii, kaikesta talkkipitoisuudestaan huolimatta. INCIssä on kärjessä siis talkkia, silicaa, maissitärkkelystä, sinkkistearaattia, kookostriglyseridejä ja jojobaestereitä + vettä, ja se levittyy kauniisti iholle. Voisin sanoa, että hieman hiestä kostealle iholle se sulautuu todella hyvin.Peittävyys ei ole ihan 100%, mutta kuitenkin todella hyvä. Ei paakkuunnu tai pakene juonteisiin, eikä tunnu kuivalta, vaikka puuteria onkin. Hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä nyt nämä ovat saatavilla valmistajan omilta sivuilta 15 USD:n hintaan (tilasin shipito.com'in kautta, joten kokonaiskustannus jäin hiukan päälle pariin kymppiin).

Kuvassa vaalein sävy Petal.


Kiinnostuitko tästä puuterista?

6 kommenttia:

 1. Olen himoinnut tätä jonkun aikaa,kävin heittää ostoskoriin ja tilasin Shipiton kautta .Oli vielä ilmaiset postikulutkin siis sisäiset .Ei tarvinnut tilata suuremmalla summala niin tilasin vaan tuon :) Mitäköhän shipito veloittaa noin pienestä ,no sma se alle 10 dollaria tod.näk. niin jeeees.Toivon että ei mee hukkaan ,kun on pieni lähetys...
  Tilasitko sinäkin vaan tuon yhden purnukan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällä kertaa ostin vain tämän, ja postikulut jäivät todellakin Shipitolla muistaakseni pitkästikin alta kymmeneen taalaan.

   Poista
 2. Käytätkö sä tätä meikkivoiteen kiinnittämiseen vai ns.sellaisenaan, meikkipohjana? En ole Katin tuotteiden suurin fani ( muhun ei tuotteiden ulkoasu oikein iske :D ) mutta sait kiinnostumaan tästä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmin tavoin toimii. Ei se noitten ulkonäkö oikein iske muhunkaan, mutta arvostan kosmetiikassa kuitenkin toimivuutta, joten olkoot sitten pakattu, miten on pakattu.

   Poista
  2. Piti vielä lisäämäni, että käytän tätä myös peittämään nenänpielten punoitusta. Pysyy paremmin paikallaan kuin voidemaiset peitetuotteet.

   Poista
 3. Varsinaisestihan tämä lienee kirkastusta kaipaaville kasvonosille, kuten painuneille silmänalusille.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!