torstai 9. elokuuta 2018

Hiusten värjäys alta kolmella eurolla?

Jos satut värjäilemään hiuksiasi, pidäpä silmäsi auki Prismoissa (näitä saattaa olla muissakin S-ryhmän kaupoissa). Ajattelin vähän piristää omaa väriäni ja kun löysin tämän Joanna-merkkisen värin Prismasta, ajattelin ensin, että hinta oli tullut väärin, mutta ei, se oli todellakin alta kolme euroa. Lienee puolalainen merkki.


Hyvin pelitti, vaikka hiukseni ovatkin latvoista leikkauksen tarpeessa (kaksihaaraisia). Huono kuva tosin, auringonvalossa otettu... Paketissa oli mukana muuten erinomaisen hyvä keratiininaamiotuubi, josta pitkillekin hiuksille tulee kaksi käyttökertaa.


Sitten asiasta toiseen: TYKS:sistä ei ole kuulunut mitään biopsian suhteen. Soitin luukasvainhoitajalle tiistaina, ja hän sanoi näkevänsä röntgenlääkärin torstaina (kaiketi tänään on ollut sama sarkoomatyöryhmän kokous taas) ja kyselevänsä biopsia-aikani perään. Pyysin häntä soittamaan minulle, mutta ehkä huomenna aamulla kuulen. Tylsää tämä odottelu :(

4 kommenttia:

 1. Odottaminen on ihan hirveää :( Toivottavasti soittavat jo huomenna.
  Ompa tosiaan halpa hiusväri, wautsi 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tässä voi oikein mitään suunnitella. Toivon mukaan tiedän huomenna ja toivon mukaan se ei ole ihan maanantaina heti.

   Poista
 2. Minäkin jännitän puolestasi. - Makea väri, mutta valitettavasti en uskalla että käyttää synteettisiä värejä koska päänahka on niiden jälkeen ollut monta päivää kipeä.

  VastaaPoista
 3. Onpas edullinen tuote. En ole uskaltanut vuosiin värjätä itse hiuksiani, koska väriaineista tuli aikoinaan mieletön kutina ja kirvely päänahkaa:(
  Odottelu on kurjaa. Toivottavasti kuuluu pian jotain<3

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!