perjantai 16. marraskuuta 2018

Erinomainen ostosvinkki, pari päivää aikaa hyödyntää

Sain uutiskirjeen, jossa mainostettiin Kuolleen meren kosmetiikkaa. Samalla firmalla on ilmaiset postikulut tilauksiin ensi sunnuntaihin, 18.11. saakka.

Huomasin, että siellä oli alennuksessa puolalaista Silcare-sarjaa, josta en ollut kuullutkaan. Ja kun puhutaan puolalaisesta kosmetiikasta, kiinnostushan herää heti. Ostin siis käsi- ja polvivoiteen (ihanaa, kerrankin joku muukin kuin minä on huomioinut sen, että polvetkin saattavat ruveta rypistymään jo nuorena!) ja käsinaamion (!!!), koska näitähän menee aina. Vain vitosen kappale, joten ei rikkonut pankkia, niinsanotusti.



Molemmat ovat ilman sen kummempia hajusteita (tuossa naamiossa on mainittu tuoresitruunahajuste, mutta eihän minun tukkoinen nokkani sitä huomaa liiemmin), kuin ainesten mukainen tuoksu, ja INCI-lista on molemmissa myös ilahduttavan lyhyt. Molemmat tuotteet ovat silikonittomia.

Lisäksi kaupan mukana tuli Kuolleen meren suolaa sisältävä vartalokuorinta. Sarja on Ein Gedi, jonka niminen kylpyläpaikkakin ko. meren rannalla on, pohjoisosissa, muistaakseni. Joskus on tullut sielläkin pyörittyä. Kuorinta sisältää siis Kuolleen meren suolaa, oliivi-, kookos ja avokadoöljyä ja purkki on aika iso, 390 g.



Kaikenkaikkiaan hyvä paketti kymmenen euron kaupoiksi! Vielä on pari päivää aikaa hyödyntää tarjous. Tässä suoraan mainoskirjeestä:

Ilmaiset toimituskulut su 18.11. saakka ja vielä EN GEDI Green soft kuolleenmeren suola lahjaksi! (Lue lisää: https://www.engedi.fi/tuotteet.html?id=23639/284758  Minä en hyödy mitään tämän linkin klikkailusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!