lauantai 17. marraskuuta 2018

Erinomaista kosteutusta iholle

On hyviä, erinomaisia ja erittäinkin toimivia ihon kosteuttajia, joita on välillä hankalaa asettaa mihinkään järjestykseen. Syynä siihen on varmaan lähinnä se, että mitään merkkiä ei voi kategorisesti kutsua "maailman parhaimmaksi".


Olen aina pitänyt yhdestä ns. "apteekkimerkistä", joka ei kaikkialla maailmassa ole "apteekkimerkki". Tämä on La Roche Posay (jolla ei ole mitään tekemistä työnantajani Rochen kanssa).

Tämä voide siis tekee ihosta todella pehmeän, enkä yhtään liioittele. Mitä luvataan:

"Intensiivisesti ihon sävyä tasoittava seerumi pigmenttimuutoksia vastaan. Heleyttävä La Roche-Posay Pigmentclar seerumi tekee tummista läiskistä ja pigmenttimuutoksista vähemmän näkyviä, lopputuloksena tasainen ihon sävy. Ehkäisee lisäksi uusien pigmenttimuutosten muodostumista ja sopii myös herkälle iholle. Hypoallergeeninen."

Siis seerumi. Minä kutsuisin voiteeksi. Tuijottaessani kulmat kurtussa INCIä, en näe siellä mitään riemastuttavaa, tai ainakaan hyperpigmentaatioon suuremmin vaikuttavaa*), mutta pidän ihon tunnusta sen jälkeen, siis jos laitan sitä yöksi. Eli siis sikäli se toimii erinomaisesti. Aina ei INCIssä tarvitse olla mitään tajunnanräjäyttävää, mutta olen iloinen, että tämä voide toimii, ja hyvin toimiikin.

Ostan siis uudelleen.

*) Minun "kalibrointituotteeni" ihon hyperpigmentaation suhteen on Avitcid, jota saa vain reseptillä. Se on siis tällä hetkellä ainoa todistettu hoito ihon valovaurioihin. Lue lisää täältä, mielenkiintoista.

EDIT: Olisi tietty pitänyt mainita tämän tuotteen sisältämä ferulahappo, joka on erinomainen antioksidantti, joka myös auttaa mm. C- ja E-vitamiinien imeytymisessä ja suojaa ihoa. Siinä varmaan voiteen "salaisuus".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!