sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Sodassakin on säännöt!

Hei kaikki Turun alueella asustelevat! Olen itse käynyt allaolevan kurssin ja voin kertoa, että se oli erittäin valaiseva ja toivoisin, että tässä suhteessa tietoa jaettaisiin enemmän. Suosittelen! Nyt alkeiskurssi järjestetään taas Turussa. Jos et asu Turun alueelle, tiedustelethan vastaavia kursseja omalla alueellasi. Osallistu ihmeessä, jos ajankohta sopii!



Humanitaarisen oikeuden peruskurssi

Kurssi pidetään 24.-25.11. piiritoimistolla, Yliopistonkatu 24 A. 

Humanitaarisen oikeuden peruskurssilla aiheina ovat Punaisen Ristin ideologia ja merkki, Geneven sopimuksien synty ja sisältö, siviilien suojelu ja lapsisotilaat, sotarikokset, sotavangit, henkilötiedustelu ja viestin välitys, ihmisoikeudet, avustustyö ja Punaisen Ristin vapaaehtoistyö.

Kurssi on maksuton jäsenille, muille kurssimaksu on 10 €. Kurssilla voi myös liittyä Punaisen Ristin jäseneksi.

Kurssiin sisältyvät välipalat ja kahvit sekä sähköiset kurssimateriaalit. Lauantain kurssipäivä alkaa klo 10 ja loppuu klo 16.30, sunnuntain kurssipäivä alkaa klo 10.00 ja loppuu klo 16.00.
Ilmoittaudu kurssille 18.11. mennessä osoitteessa:
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.Lisätietoja kurssista: Hanna Lehto, Hanna.lehto@windowslive.com, 040 1617 293 ja Pauliina Pensikkala, Pauliina.pensikkala@redcross.fi (linkki lähettää sähköpostinHumanitaarisen oikeuden kouluttaja Hanna Lehto p. 040 1617 293 / Monikulttuurisuustoiminnan  kehittäjä Pauliina Pensikkala, pauliina.pensikkala@redcross.f

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!