sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Herkkuja

Puhelimesta löytyi paljon ruokakuvia, joten ilahdutan teitäkin tässä suosikeillani. Mikäs maistuisi sinulle?

Ohuenohut ruisleipä ruohosipulituorejuustolla ja ohuenohuilla kalkkunaviipaleilla ja maustekurkkuviipaleilla. En ole mikään leivänsyöjä, kylläkään...

Uuniperuna katkaraputäytteellä.

Uuniomenoita kylmällä vaniljakastikkeella.

Lämminsavulohta ja munakokkelia. Namnam.

Brunbergin lakua, ihanaa!

Kuhaa ja kasviksia. Valkoviinikastike.

Pieni iltapalatarjotin ja Alsacen Gewürtztraminerhyytelöä juustojen keralla.

Pinaattikeittoa. Muna hienonnettuna seassa. Naminami!

Sitruunapulla, aka sitruunaformu TYKSin kanttiinissa kahvin kera.

Pannaria eli kropsua, jota opettelen tekemään.

Englantilainen aamiainen Lontoossa. Kuka muuten tietää, mitä skotit laittavat aamukaurapuuroonsa?

Toast Skagen Ruotsissa.

Tuoreita puutarhavadelmia ja kermaa.

Kasviskeittoa. Ei, en sano, että olisi kesäkeittoa, koska tähän voi laittaa mitä vaan.

Toinen kasvissoppa.

Vihreää kevätparsaa hollandaisekastikkeella.
Pizzaa Richmondissa.

Carr's-vesikeksejä ja joko Danabluta tai Blå Castelloa.

Bortsch-keittoa (Pirkka-merkillä hyvä pakastepohja, lisää nakkeja) smetanalla. Täydellistä talviruokaa.

Sunnuntain vakkariaamiainen, aka brunssi, kun tykätään nukkua myöhään.

Kalasoppa, jossa on paljon kasviksia, kalaa ja kylmäsavulohta sekä kermaa ja tilliä. Nam!

...ja pehmeät herrasväenleivät!

Tuliko vesi kielelle?

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!