lauantai 22. lokakuuta 2022

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Setting Spray

Olen aina vannonut UD:n meikinkiinnityssuihkeen nimeen, mutta nyt oli huusholliini eksynyt tämä Charlotte Tilburyn vastaava, jonka pitäisi vielä häivyttää ihon virheitäkin, mitä käsittääkseni UD:n vastaava ei edes lupaa.


Suihkepullo on pienempi kuin UD:n vastaava, ja yllättävän painava kokoonsa nähden. Pullon materiaali on hieman paksumpaa ja kalliimman vaikutelman aikaansaavaa himmeäpintaista kirkasta muovia. Pullossa on nestettä 34 ml.

Ensimmäiset suihkaukset pullosta olivat varsin märkiä ja epätasaisia truuttauksia, mutta hieman pumpattuani suihke muuttui hienojakoiseksi ja levisi tasaisesti kasvoille.

Itse nesteessä on joitain hoitaviakin ominaisuuksia. Eri asia on sitten, tunkeutuvatko ne hyvät ainesosat meikin läpi ihoon. Riippuu varmaan meikkipohjan tekemästä kalvosta ja sen läpäisevyydestä. Neste sisältää mm. glyseriiniä, aaloeta ja kasviuutteita.

Tuotteen lupaus on virheiden häiventämisen lisäksi pitää meikki hyvänä kasvoilla 16 tuntia. Kesäkuumilla tätä olisi ollut parempi testata kuin nyt syyskylmillä, kun iho ei hikoile ja kiillä niinkään helposti.

Näin esimerkkinä: Olimme tänään juhlissa, ja tein meikin jo aamulla, ja näin iltayhdeksältä se on vielä ihan kuosissaan. Yleensä poskipuna on sellainen, joka salamyhkäisesti katoaa kasvoilta päivän mittaan, kuten usein myös meikki- ja varsinkin peitevoide saattavat tehdä, mutta nyt nämä olivat pysyneet oikein hyvin.

Iho kyllä näyttää tasaisemmalta suihkeen käytön jälkeen. Poskipuna ja aurinkopuuteri näyttivät sulavan paremmin osaksi meikkiä ja minusta ihokin näytti silkoisemmalta.

Saattaa hyvinkin olla, että vaihdan sen UD:n tähän. Tosin tätä pitäisi vielä testata ääriolosuhteissa, eli vaikkapa kesäkuumalla.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tuotteelta :) CT on jäänyt vähän vieraaksi, ainoastaan sitä Pillow Talk kiiltoa ja kynää käyttänyt. Olispa ihana saada merkkiä vaikka joulukalenterista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli tuo paljon parempi tuote kuin se primeri, josta aiemmin postailin. Puuterista on vielä postaus tulossa.

   Wayne Goss kyllä moitti jollaoin Youtube-klipillä, että Tilburyn tuotteet ovat todella huonontuneet sen jälkeen, kun firma myytiin.

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä! UD:n suihke on ollut omakin luottotuotteeni jo pitkään, mutta tämä alkoi nyt kiinnostaa. Poskipunat saavat mullakin yleensä aina kyytiä päivän aikana, kuulostaa siis erinomaiselta jos tämä suihke saa nekin pidettyä pitempään paikoillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo ihan asiansa toimittaa. Hiukan jollain tavalla erilainen se on kuin tuo UD:n. Ehkä se on se blurraava ominaisuus, vaikka sekin on hienovarainen.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!