perjantai 7. lokakuuta 2022

Fenty Beauty

Jospa tutkaillaan vaiheeksi ripsiväriä, jonka taannoin hankin Ruotsin Sephorasta. Seltähän toimitetaan nykyään Suomeenkin.

Fenty Beauty tuotteista muistaakseni on täällä ollut juttua aikaisemminkin. Olen ne hyviksi havainnut.Nyt sitten halusin kokeilla Fenty Beautyn Full Frontal - maskaraa, joka lupaa ripsiin volyymia, pituutta ja kaarevuutta. Siis jonkinlaista "lash lift" -efektiä.

Tuubi olikin aika isokokoinen, mustaa ja hopeaa väriltään. Harjassa ei ollut mitään kikkailua, se oli tuollainen varsin "tavallinen" pötkylä.


Tätä sai kyllä kerrostaa aika tavalla, sillä yhdellä sutaisulla ripset eivät vielä kovinkaan ihmeellisltä näyttäneet. Kerrostaessa sai kyllä käyttää raskaalla kädellä ripsiharjaa (tai -kampaa), sillä ripset liimautuivat yhteen ja niihin jäi epämiellyttäviä paakkuja.

Ripsien "nostosta" tai kaarevuuden lisäämisestä ei todellakaan ollut tietoakaan. Ripsien taivutuksen tuloksetkin hävisivät alta aikayksikön.

Plussan puolella voi sanoa, että väri ei karissut päivän aikana silmien alle, eikä myöskään tahrinut raskaita luomiani, niinkuin monet ripsivärit tekevät. Ripset jäivät myös pehmeiksi, eivätkä olleen tikkumaisen kovat, vaikka väriä lisäsi useamman kerroksen.

Summa summarum: En mitenkään kilju innosta, halvemmalla saa kyllä paljon parempiakin ripsivärejä. Tämä maksoi 280 SEK, eli noin 26 EUR Sephorassa.

4 kommenttia:

 1. Aika hintava ripsari, eikä vaikuta kovin lupaavalta. Tosin pysyvyys on aina iso plussa, monet ripsivärit varisevat tai jättää yläluomelle jäljet jossain vaiheessa päivää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä "plussasta" ei kyllä kannata noin paljoa maksaa, muutaman euron Essencen ripsarit ajavat ihan saman asian :). Tulipa nyt kokeiltua tämäkin.

   Poista
 2. Fenty Beautysta tykkään itsekin yleisesti ottaen paljon, mutta taidanpa tästä ripsarista pysyä kaukana. Kiva, että teit tästä arvostelun:) Harjaosa näyttää hyvältä ja sellaiselta mistä yleensä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, voihan joku tuosta tykätäkin. Henkilökohtaisesti mua ärsyttää tuollainen hirveä kerrostamisen tarve ja se, että tulos on "klumppuinen" ja vaatii paljon harjaamista. Tosin niinhän ne monet ripsarit vaativat.

   Kuten sanottu, laittaisin rahani kuitenkin esim. Essencen muutaman euron ripsareihin, enkä sano tätä siksi, että maahantuoja on "vakkarikosmetologini" mies :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!