sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Kätevä putsaripuikko

Usein sitä miettii, mitä pakkaisi lennolle käsimatkatavaroihin. Nesteille kun ei ole kovin paljoa tilaa. Huulipuikkoja ja sensellaisia ei lasketa nesteiksi, kasvovoiteet kylläkin.

Löysin Skincitystä tällaisen firman oman merkin Pre-Cleansing Oil -puikon, ja kätevältähän tämä vaikuttaa. Ainakin se sulattaa meikin kuin meikin kasvoilta, ja sitähän tietty voi käyttää ihan kuin puhdistusöljyä, sillä se sulaa sellaiseksi kasvoilla.


Jollakin korealaisella brändillä on ollut samantapainen, ja surin, kun se loppui. Nyt en muista enää merkkiä, enkä sitä, mistä sen ostin.


Se korealainen puikko oli aika iso, kun taas tämä Skincityn puikko on vain 6,5 cm korkea. Riittoisaa kiinteää öljyä se on joka tapauksessa.

Tätä ihan samaa puikkoa ei teida enää Skincityltä saada, mutta myynnissä on vastaava syväpuhdistava puikko, sekä kahvinpurua hyödyntävä ihonkuorintapuikko. Niitä ei ole edes hinnalla pilattu.

Mm. Parfumdreams.fi myy myös vastaavanlaista G9 Skin - merkkistä öljypuhdistuspuikkoa (KLIKS, mainoslinkki, ei kaupallista yhteistyötä). Tästä on myös mustapäiden nitistämiseen tarkoitettu versio. Merkki on korealainen, mutta se minun aikaisempi puikkoni oli eri merkkinen. Tuo sama puikko löytyy myös CDON.fi'stä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Nyt on jännittävä tuote, en ole vastaavaan törmännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusbalmeja on olemassa monellakin merkillä - tämä vaan sattuu olemaan puikkomuodossa :)

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!