maanantai 31. lokakuuta 2022

Paluu halpispeitevoiteiden pariin

Kirjoittelin täällä aiemmin kahdesta edullisesta ja käyttökelpoisesta markettipeitevoiteesta. Olen käyttänyt tuota silmänalusille tarkoitettua ahkerasti, ja hiukan jäi vaivaamaan, että millaisia ne muut saatavilla olevat sävyt ovat.


Kyseessä on siis Makeup Revolution Eyebright Illuminating Undereye Concealer, jos joku ei sattunut tuota aiempaa postausta lukemaan

Ei muuten mikään ihme, että ensin ostamastani putkilosta tuli alkuun liki pigmentitöntä nestettä. Ohjeessa neuvottiin ravistamaan sitä ennen käyttöä. Sitä en tehnyt.

Tosin putkiloita lähempää tarkastellessa niiden läpinäkyvästä osasta näkee, ettei sisällä oleva massa ravistelemallakaan täytä putkiloa tasaisesti, vaan siellä on ilmaa. En tiedä, kuinka hyvin tämä näkyy allaolevassa kuvassa. Toivottavasti jotenkin.


Ravisteleminen ei siis ehkä olisi auttanut?

Joka tapauksessa.... Tässä kaikki kolme sävyä vertailussa.Tässä alimmasta ylempiin: Porcelain, Light ja ylimpänä Fair. Ensinäkemältä luulin, että Porcelain olisi tummin (vaikka nimi viittaakin vaaleampaan), mutta sitä se ei olekaan. Light näyttää tummimmalta ja punapohjaiselta. Punapohjaiselta näyttää myös Porcelain, mutta tuo vaalein on neutraalimpi.

Light on ihan nappivalinta omalle iholleni. Tuo vaalein on todella vaalea, ja vaikuttaisi koostumukseltaan paksummalta kuin nuo kaksi muuta. Ehkä vaan kuvittelen, koska se on noinkin vaalea?

Minusta tämä on ihan käyttökelpoinen peiteväri juurikin silmänalusille. Joinakin päivinä en edes laita meikkivoidetta, vaan peittelen tällä silmänaluset ja nenänpielet, ja hyvin pelittää.

4 kommenttia:

 1. Hyvää peitevoidetta saa aina hakea, itse käytän myös välillä ihan pelkästään peitevoidetta ja ripsiväriä. Nyt juuri hetki sitten kyllä löysinkin hyvän ja laadukkaan tuotteen. Tämä sinun esittelemä voisi olla ihan mukiinmenevä. En vain olisi varma onko tuo vaaleinkaan tarpeeksi vaalea, minulla on aina ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaalein on kyllä oikeasti todella vaalea. Kannattaa käydä kokeilemassa testeristä jossain Prismassa!

   Poista
 2. Fair saattaisi olla näistä itselleni passeli sävy, varsinkin kun toivon peiteaineen olevan inan vaaleampi kuin oma ihoni :D Mutta jotenkin tylsää toi, että tuotetta tulee ravistaa ennen käyttöä ja sisällä on silti ilmaa. Mä oon itse käyttänyt Makeup Revolutionilta tuubin sitä Conceal & Define Concealeria ja siitä pidin kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Fair on tosiaan aika vaalea.

   Conceal & Define - peiteaine oli kyllä yllättävän peittävää, ihan hämmästyin. Tuskin kyllä Wayne Goss olisi sitä muuten kehunutkaan :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!