perjantai 14. lokakuuta 2022

Kuivan ihon hoitoa

Taisin jo aiemmin mainitakin, että noiden hoitojen aikana/jälkeen on ihoni muuttunut aikamoisen kuivaksi. Silti se tuttuun tapaan alkaa kiillellä helposti meikin alla.

Clinique on sarja, jota olen oikeastaan käyttänyt jatkuvasti, vaikka aina silloin tällöin teenkin syrjähyppyjä  muihin brändeihin.


Kuten näkyy, pullot vetelevät jo viimeisiään. Isompi Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate on tarkoitettu kasvoille ja kaulalle, ja pienempi Clinique Moisture Surge Eye 96-Hour Hydro Filler Concentrate nimensä mukaan silmänympäryksille.

Molemmat ovet vesipitoisia ja rasvattomia geelejä. Pidän myös pumppupulloista, joihin ne on pakattu.

"Virkistävän vesigeelin" (ilmaisu lainattu mainostekstistä), luvataan kosteuttavan kasvoja 72 tunnin ajan. Sitä mainostetaan myös antioksidanttipitoiseksi, mutta minä en näe mitään kovin maailmaa mullistavia antioksidantteja INCI-listassa. Tai, no onhan siinä mm. leväuutetta ja kofeiinia, jonka antioksidanttinen merkitys on hiukan kiisteltyä.

Muuten siinä on tuttuja kosteuttajia, kuten glyseriiniä, erilaisia sokeriyhdisteitä, ureaa ja hyaluronihappoa. 

Silmänympärysgeelissä on suurin piirtein samoja aineita höystettynä useammanlaisilla leväuutteilla, vihreällä teellä, niasiiniamidilla, kookosöljyllä (ahaa, tämä ei siis olekaan ihan täysin rasvaton, mutta rasvaisuus ei mitenkään tunnu), peptideillä ja kasvisuutteilla.

Loppujen lopuksi ainesosalistat eivät ole mitään maailmaa mullistavia, mutta kunhan geeli toimii, olen tyytyväinen. Kunnon voiteen kyllä tarvitsen tähän päälle yöksi.

Nämä tuotteet sopivat jokaiselle ihotyypille.

4 kommenttia:

 1. Moisture Surge on mun lempparisarja Cliniquelta, muista en juurikaan välitä, paitsi tietenkin puhdistusbalmista, joka on huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, ja se puhdistusbalmi on myös kovassa käytössä. Ehkä teen siitäkin vielä postauksen, vaikka se varmaan kaikille aika tuttu onkin.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Siitä onkin aikaa, kun oon itse viimeksi käyttänyt Cliniquen tuotteita. Noi voisi toimia hyvin omassa aamurutiinissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kyllä toimittavat asiansa ihan hyvin, muuten en minäkään yhä uudestaan ja uudestaan ostaisi :)

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!