torstai 20. lokakuuta 2022

Lisää kuivan ihon hoidosta

Ehkä olisi pitänyt laittaa tämä postaus tuon edellisen "kuiva iho" -postauksen kanssa samaan syssyyn, mutta ehkä lukijatkaan eivät jaksa kahlata läpi kilometrin pituisia jaarituksia.

Tuossa edellisessä postauksessa (linkki ylempänä) oli puhetta parista seerumista, ja mainitsin, että yöksi tarvitsen näiden päälle kunnon voiteen. Se voide on samaa sarjaa.

Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid Replenishing Hydrator -voide lupaa nimensä mukaisesti kosteuttaa ihoa 72 tuntia. Käytän tätä tosiaan noiden seerumien päälle yöksi. Tämä muuten sopii myös naamioksi, jos iho tarvitsee pikakosteutusta.

Se sisältää mm. hyaluronihappoa, kofeiinia (antioksidantti?), cicaa eli Centella asiaticaa (tämä muotiraaka-aine rauhoittaa ärtynyttä, herkkää ja kuivaa ihoa), lipidejä, peptidejä, skvalaania ja (hehheh) aktivoitua aaloevettä. Kiinnostaisi kyllä tietää, miten aaloevesi "aktivoidaan". Tässä taas nähdään markkinamiesten rajatonta mielikuvitusta... Jospa tuon minulle joku järjellisesti selittäisi, niin voisin innostuakin (ja uskoa sen voimaan)?


Tämä sopii kuin nenä päähän noitten seerumien kanssa käytettynä. Tapaan hieroa sen suorastaan raivokkaasti iltaisin ihoon, annettuani seerumien ensin imeytyä kunnolla.

Toimii hyvin. Purkki näyttääkin olevan kohta finaalissa, joten pitääpä hankkia uusi, näin talvikelien tullessa.

Hieronnasta puheenollen. Nyt kun olen taas iltaisin aloittanut tämän hierontahomman, tokaisi fysioterapeuttini yhtenä päivänä, että "sä olet laihtunut" (no sellaista vahinkoa ei todellakaan ole päässyt tapahtumaan"). Kysyin hämmästyneenä, että miten niin? "No kun sun posket ovat niin kaventuneet".

Jos nyt näin on, niin siitä en voi mitään muuta syyttää kuin tuota varsin voimallista päivittäistä kasvohierontaa. Ehkä se laittaa nesteet liikkeelle? Kuinkahan kaitakasvoiseksi minunkin pyöreä naamani mahtaa tulla, kun hommaa jatketaan vielä muutama kuukausi? 😂. Ai kauheeta...

6 kommenttia:

 1. Mulla taitaa kaapissa olla just tuo sama tuote odottamassa vain että se otetaan käyttöön :) Kiva kuulla, että oot tykännyt. Käytän mieluusti paksuja kasvovoiteita yötä vasten joten siihen tuo varmaan tulee sopimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan toimiva. Itsekin tykkään talvisaikaan paksummista voiteista. En voi sanoa, että tämä hyvin tai nopeasti imeytyisi, mutta hieromalla sen saa uppoamaan ihoon paremmin.

   Poista
 2. Tää oli mulla mukana matkalla yövoiteena. Toimi mielestäni loistavasti. Ootko kokeillut sitä vastaavaa 100h voidetta, että onko siinä mitä eroa tähän esim. koostumuksessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ajattelin just ostaa ensi perjantaina, kun menen kasvohoitoon. Siis siitäkin on tulossa postaus!

   Poista
 3. Aloe aktivoidaan lisäämällä siihen positiivinen ja negatiivinen ionivaraus, joka lisää ihon kykyä sitoa kosteutta. En tiedä onko ihan höpö juttu vai totta 🤣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Yritin ottaa yhteyttää Cliniqueen kyselläkseni tuosta, mutta sieltä ei saa vastausta (eikä jokaisella nettisivuilla mainostetuilla yhteydenottotavoilla edes yhteyttä). Vai positiivinen ja negatiivinen? :D

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!