sunnuntai 18. syyskuuta 2022

Loistava halpispeitevoide (x2), jo(i)ta saa marketeista

Katselen usein Wayne Gossin meikkivideoita Youtubesta. Allaolevassa videossa hän kokeilee halpispeitevoidetta, joka onkin ihan loistava! Peittää todella hyvin, vaikka Goss sanookin sitä puolipeittäväksi. 

Hinta Prismassa oli alle kuusi euroa. Peitevoiteitten suurkuluttajana halusin tietty kokeilla tätä, kun se ei tuon enempää maksanutkaan.

Kyseessä siis on Makeup Revolutionin Conceal & Define -peitevoide. Ostin sävyn C1. Eikä se pettänytkään, vaan pelitti hyvin. Ei jäänyt myöskään kiiltelemään iholle! Itse asiassa se ei olisi tarvinnut puuteriakaan ylleen.


Ostin sitten samalla rysäyksellä saman merkin silmien alle tarkoitetun Eye Bright -peitevoiteen (Makeup Revolution Eyebright Illuminating Undereye Concealer). Sävyksi valikoitui Light. Alle kympin maksoi.

Hmmm. Olin aluksi hieman ihmeissäni, kun putkilosta tuli öljymäistä ja pigmenttiköyhää liuosta, mutta öljy olikin siinä jäänyt jotenkin putkilon pintaan, ja pigmenttistä, ohutta voidetta alkoi tulla kunhan vaan ruuvia toisessa päässä tuubia käänsi tarpeeksi kauan.

Hei, tämähän on myös oikein hyvä hintaisekseen! Ohutta ja kosteuttavaa. Sävykin osui nappiin, vaikka ensin arvelin, ettei.


Tässä vasemmalla se "tavallinen" peitevoide, ja oikealla silmänaluspeitevoide. Hiukan on sävyeroja. Peitevoide on valikoiman vaalein. Silmänalusille tarkoitettu taas kolmanneksi vaalein, vaaleampia kun ei ruokakaupassani sattunut olemaan. 

Halpakin siis voi olla hyvää ja toimivaa! Ilmeisesti näitä molempia hypetetään myös netissä kovin, eikä ihme.

2 kommenttia:

  1. Wayne Gossilla on hyviä ja opettavaisia videoita. Ei huuda liikaa tai tee ihmeellisiä ääniä. Puhuu normaalisti ;D olen katsellut oppia silmäpussien peittoon. Tämä under eye concealer kuulosti mielenkiintoiselta, tuota toista mulla on joskus ollutkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ne on videot ovat hyviä ja asiallisia. Inhoan joidenkin (naispuolisten) tutoriaaleja, jotka voisivat varmaan olla ihan hyviäkin, MUTTA kun siinä alussa pitää esitellä kaikki korunsa ja vaatteensa, niin mulla loppuu mielenkiinto heti siihen :D

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!