torstai 22. syyskuuta 2022

Ole Henriksen

Ole Henriksen syntyi ja kasvoi Tanskassa. Köyhän lapsuutensa jälkeen hän lähti Indonesiaan, jossa hänelle puhkesi kystinen akne. Hänen akneaan hoiti Lagita-niminen kosmetologi Jakartassa.

Aknea hoidettiin erilaisilla kasviperäisillä aineilla, mikä sytytti hänen kiinnostuksensa kosmetiikkaan. Hän muutti Lontooseen ja alkoi opiskella kosmetiikan kemiaa. Henriksen käyttää myös keittiötään kokeillakseen erilaisia kosmetiikan raaka-aineita.

Opiskeltuaan hän muutti USA:han ja avasi ensimmäisen spa'nsa Los Angelesiin. Vähitellen spa alkoi kiinnostaa julkkiksia ja yritys kukoisti.

Kolmen vuosikymmenen jälkeen yritys päätyi mutkien kautta LVMH:lle. Henriksen jäi yrityksen luovaksi johtajaksi yrityskaupan jälkeen.

Henriksen asuu nykyään Kaliforniassa ja Tanskassa aviomiehensä kanssa. Hänen tuotteitaan myydään 12 eri maassa.

Koska bakuchiol on nyt niin muodikas raaka-aine, hankin minäkin bakuchiolia sisältävän yövoiteen. Ole Henriksen TRANSFORM PLUS Goodnight Glow Bakuchiol Sleeping Crèmen.

Bakuchiolin lisäksi se sisältää mm. glyseriiniä, maito- ja glykolihappoa, lakritsinjuurta, pantenolia, erilaisia kasviuutteita ja sheavoita. Erikseen mainostetaan vielä sen sisältävän alppitähden kantasoluja. Ne eivät tietenkään korvaa ihmisen kantasoluja, mutta niiden sanotaan tukevan ihon uusiutumista.

Itse voide on aika tuhtia, ja vaalean lilaa väriltään. Se on hyvin miellyttävää käyttää ja se imeytyy ihoon hyvin ja tekee sen pehmeäksi.

Ainoa negatiivinen puoli on korkeahko hinta.

EDIT: Olen miettinyt pääni puhki sitä, miltä tämä voide tuoksuu. Nyt keksin sen! Sehän on juustokakun tai rahkapiirakan täytteen tuoksuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!