torstai 8. syyskuuta 2022

Guerlain Météorites -puuterihelmet

Guerlainilla on meikkejä, joissa on tyypillinen Guerlain-tuoksu. Météorites-tuotesarjaan kuuluu meikinpohjustustuote, meikkivoide, parfyymi, kakkupuuteri, puuterisivellin ja puuterihelmet. Parfyymia ja tuota Baby Glow -meikkivoidetta ei ilmeisesti saa enää mistään.


Jostakin lentokoneesta jollain (työ)reissulla ostin kolme minikokoista puuterihelmipurkkia. Pakkauksessa oli purkki kutakin myynnissä olevaa sävyä. Ainakin jotain niistä taitaa olla jäljellä jossain.

Puuteri tekee kivan hehkuvaa jälkeä meikkivoiteen kiinnittäjänä, vaikka ei olekaan varsinainen korostuspuuteri.


Pidin niistä minipuutereista sen verran, että ostin sittemmin saman sarjan kakkupuuterin, jonka sitten tipautin käsistäni ja se meni rikki, mikä on harmillista. Silti käytin sitä, mutta sotkuista hommaahan se oli. Yritän vielä, sillä säälihän on tuota roskiinkaan pistää.

Nyt hankin sitten isomman rasian noita helmiä. Molemmat, sekä tuo puristepuuteri, että nuo helmet ovat sävyä Clair, joka on se vaalein. Helmissäkin on vaan se ongelma, että jos pyörittää sivellintä purkissa liian kiivaasti, helmet lentelevät ympäriinsä. Helmet eivät sentään kuitenkaan pölise kuten irtopuuterit.


Harmillista, että tuo Baby Glow -voide näyttää olevan lopetettu tykkänään. Se on nimittäin oikein hyvä, varsinkin kesällä. Se ei ole turhan paksua, mutta peittää kuitenkin ihan tarpeeksi. Tuon primerin kanssa se varsinkin toimii hyvin. Jossain kätköissäni on tuota primeriäkin sekä pieni, että täysikokoinen pullo. Postailen siitä varmaan erikseen.

Parfyymia himoitsin kauan, mutta nyt näyttää senkin saatavuus olevan kiven takana, eli sekin on varmaankin lopetettu. Joiltain Guerlainin ulkomaisilta sivuilta sitä vielä saisi. Saatan olla niin hullu, että sen vielä ostankin.

Oleko kokeillut noita puuterihelmiä?

2 kommenttia:

 1. Rikki mennyt puuterin voi korjata IPAlla eli Isopropanolilla, kts. esim. https://www.instyle.com/beauty/makeup/how-fix-broken-makeup Sain lempipuuterin takaisin käyttöön tällä menetelmällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isopropanolista en tiennyt, mutta "tavallisella" alkoholillakin (isopropanolihan tosin on alkoholi, mutta nyt tarkoitan lähinnä kirkkaita juotavia sellaisia) noita on korjailtu.

   Tuossa on enää niin vähän puuteria jäljellä, että se saattaisi hajota uudelleen, joten ehkä murskaan sen purkkiin kokonaan, ja käytän irtopuuterin tavoin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!