tiistai 13. syyskuuta 2022

Ziaja

Olen aika vähän täällä kirjoitellut mistään vartalonhoitotuotteista, joten tuli tänään suihkussa käydessäni mieleen, että voisinhan hiukan postailla tällaisesta markettikosmetiikastakin.

Nykyään tilaan ruoat kotiin, ja useimmiten käytän Prismaa. Mm. Prisma myy Ziajaa, joten erään tilauksen mukana tuli brändin vartalokuorinta ja kosteusvoide. Tilasin nämä, kun odottelin ystäväni laivalta tuomia Ritualsin vastaavia. Ystävä kun toi reissultaan Tukholmasta myös koronan, niin tuliaisten saaminen hiukan venähti.


Nämä ostamani tuotteet kuuluvat ananas-sarjaan, jossa näköjään on muitakin tuotteita aina hiustuotteista seerumiin. Näissä kokeilemissani on vieno ananaksen tuoksu ja ne ovat vegaanisia. Molemmat sisältävät nimensä mukaisesti ananasuutetta.

Vasemmalla on Pineapple Skin Care Body Mousse Anti Cellulite Effective Firming, jossa on 90% luonnollisia aineita. Kosteuttavien aineiden lisäksi siinä on mm. kofeiinia.

Itse tuote ei ole kovinkaan moussemaista, itse asiassa se ei mitenkään tunnu vaahtomaiselta, vaan on aika tuhtia voidetta, joka yllättävää kyllä uppoaa ihoon hyvin ja sitä arvostan. Eipähän se sitten tuhri vaatteita kun sitä suihkun jälkeen iholleen hieroo ja pukeutuu sen jälkeen.

Oikealla on Sorbet Body Scrub, joka tosiaan on kellervää ja kirkasta "sorbettia", tosin ei mitenkään jäistä sellaista 😎. Tässäkin on kosteuttavia aineita sekä kofeiinia, ja erittäin hienot rakeet, jotka on tehty saksanpähkinän kuorijauheesta. Se kuorii siis todella hellävaraisesti ihoa. Aineksista 95% on luonnollista alkuperää. Kuvassa muuten tuubissa näyttää olevan tahra, mutta en tiedä, mistä se on tuohon kuvaan tullut koska huuhtelin molemmat tuubit suihkusta lähtiessäni, tietäessäni kuvaavani ne. Eikä kumpikaan tuubi ollut edes likainen. Outo juttu.

Tämä on oikein kiva duo, joka ei ole hinnallakaan pilattu. Hauskana yksityiskohtana pidän sarjan jokaisen tuotteen pakkaukseen painettua ananasta, joita ei kahta samanlaista löydy.

2 kommenttia:

  1. Olen useammankin kerran Sokoksella hypistellyt tätä ananassarjaa. Melkein olenkin tuotteita jo ostanut, mutta aina siirtänyt sitä kun kotona on aina niin paljon kosmetiikkaa. Jossain kohdin noita täytyy testata:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eivät nuo paljoa maksa, ja ovat kuitenkin sellaista kulutuskamaa :) Kannattaa kokeilla. Eniten yllätyin tuosta voiteesta. Inhoan sellaisia vartalovoiteita, joiden imeytymistä pitää odotella.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!