torstai 15. syyskuuta 2022

Tällaista olen etsinyt...

Omistin NYXin Wonder Pencilin (virallisesti siis NYX Professional Wonder Pencil). Nyt uutta ei näytä saavan yhtään mistään, kaupataan vain jotakin "vastaavaa" kynää, jossa on kaksi päätä, toinen matta ja toinen helmiäinen.

Vaan kun minä haluan sen vanhan ja hyväksi todetun! Onko se lopetettu tykkänään ja korvattu tuolla toisella?!!

Mitä tällä kynällä sitten voi tehdä? No vaikka rajata silmät ripsilinjaa myöten ja kirkastaa tällä tavalla katseen, peittää pieniä virheitä ihossa, rajata huulet ulkoreunoilta, sekä korostaa amorinkaarta. Huuliin ei tarvita erillistä värillistä rajausta, vaan tämä pitää kyllä punan aisoissa, jolloin se ei karkaile.

Tämä toimii myös aivan loistavasti silmäpusseille ja ns. vajonneille silmille, jotka ovat kuin kuopassa. Kynällä vaan korostetaan silmäpussien alla olevaa vajonnutta osaa, tai kuopassa olevien silmien poskiluun viereistä vajonnutta osaa. Siis niitä syvimmällä olevia paikkoja. Näin nuo juonteet ikäänkuin kohotetaan muun ihon tasolle. Pätee myös muihin juonteisiin ja niihin tosiaan tarvitaan tällainen terävä kärki, ja väri sitten vaan häivytellään sopivasti vaikka pienellä siveltimellä.

Kas kummaa, sitten löysin ihan vaan kotimarketista ihan vastaavanlaisen kynän hiukan yli kolmella eurolla.


Benecos Natural Kajal ja väri on White. Mutta eihän se ole ollenkaan valkoinen, vaan ihonvärinen! 😍

Ostin heti kolme, ettei ihan kovin nopeasti lopu kovassa käytössä. Hyvä, että löytyi. Vahva suositus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!