maanantai 19. syyskuuta 2022

Ne mielenkiintoisimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Kiirehdin itse hankkimaan joulukalenterini jo hyvissä ajoin välttääkseni suosikkini loppumisen kaupoissa.

Omaksi kalenterikseni valikoitui pitkän tuumaamisen jälkeen Shiseidon joulukalenteri, jonka ostin Notinosta hintaan 164,34 eur. Kalenteri sisältää suurimmaksi osaksi ihonhoitotuotteita. Allaoleva kuva kaapattu Notinon nettisivuilta.

Kalenteri on toistaiseksi loppuunmyyty, mutta sitä ilmeisesti tulee lisää. Sama koskee Nuxen joulukalenteria, joka näyttäisi jo olevan loppuunmyyty monesta paikasta.

Meikeistä pitäville on tarjolla NYXin joulukalenteri, Lookfantasticista saanee sen edullisimmin, eli 33,45 eur.
Makeup Revolutionilla on myös meikkikalenteri hintaan 52,36 eur (Notino). Monesta muusta paikasta tämä näyttää olevan loppuunmyyty, eikä ihme. Notinossa kerrotaan tämän olevan viime vuodelta 2021, mutta ilmeisimmin tämä on kuitenkin tämän vuoden "malli".


Essencellä ja sisarbrändi Catricella on myös mielenkiintoisia ja edullisia kalentereita. Tässä Cocopandan hinnat.

Essence 30,90 eur

Essencellä on näköjään toinenkin, vielä edullisempi kalenteri. Tässä sisältö:

Edullisempi Essencen kalenteri on vain 24,50 eur.
Catrice 50,40 eur

Parfumdreams myy L.O.V-merkin meikkikalenteria alehintaan 104,95. Brändi on suomalaisille tuntemattomampi. Tutustuin näihin tuotteisiin asuessani Sveitsissä, ja hyviksi ne totesin, joten meikkiharrastajalle tämä on todella hyvä vaihtoehto.

Ritualsilla on kolme erilaista kalenterivaihtoehtoa, joiden hinnat vaihtelevat välillä 76,50-164,50 eur. Katsasta nämä Ritualsin omilta nettisivuilta, josta myös kuvakaappaus tuosta edullisimmasta vaihtoehdosta. Kalenterit ovat hauskasti 3D (kolmiulotteisia).


Ihopalvelu Shop myy Guinot-joulukalenteria ihonhoidosta kiinnostuneilla. Hinta on 130 eur.


Esimerkiksi CDON välittää Maybellinen adventtikalentereita hintaan 115-130 eur.
Mm. Kicks myy Kiehl'sin joulukalenteria hintaan 116 eur.Sokoksilta löytyvät mm. Essien kalenteri (79,90 eur), Cliniquen kalenteri (98 eur), OPIn kalenteri (49,90 eur), Nivean kalenteri (49,90 eur), Whamisan kalenteri (159 eur) ja l'Occitanen kalenteri (64 eur).

Ylläolevassa kuvassa l'Orealin kalenteri. Brändillä on ainakin aiemmin ollut myös premium-kalenteri, mutta nyt en sitä löytänyt mistään, muuten olisinkin hankkinut sen.

Lisäksi joulukalentereita löytyy mm. Ecotoolsilta, Real Tecniquesilta, Kicksistä, Skincitystä, Lykolta (minulla oli Lykon kalenteri viime vuonna ja tykkäsin, hiukan erilainen valikoima tuotteita), Lookfantasticilta, Body Shopilta ja monilta muilta brändeiltä.

Nämä ylläolevat poiminnat sisältävät kaikki 24 tuotetta, ja ovat alle 200 euroa hinnaltaan. Kalentereita toki löytyy muitakin. Kehoittaisin ainakin tsekkaamaan Saksan eBaysta (ebay.de) Douglasin kalenterit, jotka yleensä ovat sisältäneet kivoja tuotteita ja hinta on ollut noin neljänkympin luokkaa. Postit Saksasta ovat edulliset, eikä lähetystä tietty joudu tullaamaan kun se tulee EU:n sisältä.

Yllämainittuja kalentereita saattavan myydä muutkin (verkko)kaupat kuin mainitut. Hinnat ovat noin-hintoja tai kyseisen kaupan (alennus)hintoja. Kuvakaappaukset mainittujen kauppojan nettisivuilta.

8 kommenttia:

 1. Hurjasti noita joulukalentereita. Minulle ei tullut mieleenkään tilata vielä. Ehkä siis pitäisi. Hyvää syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niitä, vuosi vuodelta aina enemmän valikoimaa. Menevät näköjään hyvin kaupan, kun mattimyöhäisille myydään eioota jos yrittää noita suosituimpia hankkia.
   Kiitos, ja mukavaa syksyä itsellesikin!

   Poista
 2. Näitä on kyllä hurja määrä. Itsellä menisi ostoskoriin jokin missä on erityisesti ihonhoitotuotteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi niitäkin löytyy! Olen samaa mieltä, niitä tulee enemmän käytettyä.

   Poista
 3. Oho, olipa yllättävän paljon vaihtoehtoja noissa joulukalentereissa. Tuo onkin loistava idea valmistajan kannalta, tosin ei kovin ekologinen, kun pientä purnukkaa ja tuubia tulee, jotka tyhjenee sitten nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Jos käyttäjä näistä pikkupurnukoista sitten innostuisi ja joitain hyväksi havaitsisi, siinä on menekkiäkin edistetty, vaikka ei niin ekologista olisikaan. Tosin pakkaukset muuttuvat koko ajan ekologisemmiksi, onneksi.

   Poista
 4. Jos ostaisin kalenterin, se olisi varmaan kans sellainen, joka sisältää pääsääntöisesti ihonhoitoa. Ihan siksi, että meikeissä harvoin ne sävyt osuu omaan tylsään makuuni. 😁

  Sensailla oli viime vuonna tosi kiva kalenteri ja Kiehl's on aina ollut lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin mietin pitkään, niitä kalentereista tulleita meikkejä kun harvemmin sitten käyttää.

   Sensain kalenteri olisi varmaan kiva (nyt en löytänyt sitä nettikaupoista) ja Kiehl's oli toinen, mitä harkitsin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!