perjantai 30. syyskuuta 2022

Charlotte Tilbury

Minun varastoistani voi löytyä vaikka vaaleanpunainen elefantti. Nyt löysin yhtäkkiä Charlotte Tilburyn Hollywood Flawless Filter Superstar Youth Glow'n. Niin, minähän tein keväällä tilauksen Charlotte Tilburylle EU-nettikauppaan. Tilaus sisälsi suurimmaksi osaksi matkakokoja, sillä halusin kokeilla tuotteita ennen täysikokoisen hankkimista. Aiemmin olen vain hypistellyt näitä tuotteita Arnottsilla (paikallinen "Stocka", joka kuuluu Selfridges-ketjuun) Dublinissa.


Tämä primer ei mitenkään ensiyrittämällä tuntunut vakuuttavalta. Se myydään pullossa, jossa on vaahtomuovipäinen (ns. doe foot -applikaattori) levitin ja se muistuttaakin sikäli enemmän peitevoidetta. Tuollaisella levittimellä sen sai vain pieniksi pisteiksi kasvoille, ja siitä se pitää levittää vaikka meikkisienellä.


Sävy 3 Fair valikoitui netin swatchien avulla. Aika tummaa se olikin, jopa minulle, vaikka kasvoillani ei olekaan päivetystä. Se myös kumma kyllä peitti hiukan ja paransi ihon sävyä. Kasvoilla tummuus näytti olevan ihan OK. Ihmettelin kyllä sävytettyä meikinpohjustustuotetta.

Olin ensin hiukan järkyttynyt sen tuomasta "rasvaisesta" kiillosta, joka vain korosti esimerkiksi huokosia. Ajattelin, että tässä on nyt kyllä ihan liikaa helmiäistä. Joku voisi sanoa, että tämä on heleyttävä tuote, mutta se, mitä ennen kutsuttiin helmiäiseksi, on tosiaankin nyt "heleyttävä". Puhun mieluummin helmiäisestä.

Kun siihen laittoi meikkivoidetta kerroksen ja tupsutti irtopuuteria päälle, koko homma pakeni juonteisiin.

Uusi yritys: Laitoin sitä vain poskipäille ja leualle. Kevyt kerros meikkivoidetta ja irtopuuteria päälle ja johan alkoi pelittää! Nyt se häivytti huokosia hyvin. Kävin vielä ulkovalossa peilailemassa naamatauluani. Hmmm, aika hyvä.

Mutta oikeasti. Jaksaisinko laittaa joka päivä kasvoilleni kahta meikinpohjustustuotetta eri kohtiin? Ei se ainakaan saisi olla jokapäiväinen juttu. 

Käytän tämän nyt loppuun, mutta uutta en tule ostamaan. Joku sileäihoinen tosin voisi tästä tykätäkin.

4 kommenttia:

 1. Tää kuulostaa itse asiassa just sellaselta, mistä itse ehkä saattaisin pitää! Hyvä että säkin kuitenkin löysit tavan, jolla saat tuotteen käytettyä pois, vaikkei toi kahdella primerilla pelaaminen koskaan oo mikään optimaalinen tilanne. Charlotte Tilbury kuuluu ehdottomasti niihin brändeihin, joita oon halunnut jo pitkään testata, mutten ole edelleenkään testannut. Mutta senpä takia aina kiinnostaakin lukea muiden arvioita näistä tuotteista, kun saa vähän lisäinfoa/ajatuksia siitä, mitä sitten joskus ehkä itse lähtisi ensimmäisenä testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CT:lta saa onneksi tuollaisia pikkukokoja, joilla voi ensin testata tykkääkö tuotteesta.

   Muistaakseni Wayne Goss sanoi jollain Youtube-videollaan, että CT:n myyminen pari vuotta sitten espanjalaiselle Puigille huononsi heti tuotteita.

   Poista
 2. Mä voisin tykätä tästä, jos vielä käyttäisin tällaisia meikkivoiteita.

  Muutenkin on monesti pitänyt ostaa jotain Charlotte Tilburylta, mut en oikein osaa päättää mitä. Hehkutettu puuteri kiinnostaisi tai huulipunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä puuteristakin on muuten tulossa postaus :). Sitäkin saa matkakokoisena.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!