torstai 2. maaliskuuta 2023

Erityisesti aamujen helppo pikanaamio

Klorane on ranskalainen brändi, jota sai ennen varsin yleisesti Suomestakin. Nykyään on valikoima rajoitettu, mutta onhan sentään olemassa ulkomaisia nettikauppoja, jotka toimittavat Suomeenkin.

Pidän helppokäyttöisistä tuotteista, ja tämä puikkomainen Pivoine-naamio tuli hiukan sokkona ostettuna erään muun tilauksen mukana. Tuote kuuluu Pivoine-sarjaan (pioni, tai Peony lukee joissain maissa myytävien tuotteiden etiketeissä).


Puikko sisältää tietty hoitavia aineita ja lupaa rauhoittaa, kosteuttaa ja vahvistaa herkkää ihoa. Tehoaineista voidaan mainita glyseriini, sheavoi, erilaiset öljyt (argan-, auringonkukka-, soija- ja risiiniöljy) ja iho rauhoittavat allantoiinia ja pioninjuuriuutetta. Puikon nimi, Pivoine, tuleekin juuri tuosta pionista.

Puikkomuoto mahdollistaa voidemaisen aineen nopean levittämisen kasvoille. Viidentoista minuutin vaikutusaikana se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Kloranen tuotteet ovat farmaseuttista, kasvipohjaista biokosmetiikkaa. Tuotteella on Bio Cosmos Organic -sertifikaatio, joka tarkoittaa, että:

Kosmeettisen valmisteen luonnonmukaisuuden osoittava logo

voimassa olevien COSMOS-määritysten mukaisesti:

 

Tuotteen kokonaismäärän osalta petrokemiallista alkuperää koskeva rajoitus (luettelo sallituista ainesosista ja niiden enimmäisannoksista), jonka mukaan luonnollista alkuperää olevien ainesosien osuus on lopulta vähintään 95 prosenttia.

 

Vähintään 95 % luonnonmukaisista ainesosista kaikkien sellaisten ainesosien osalta, jotka voivat olla luonnonmukaisia (kuten kasvit, mehiläisvaha, maito ...).

 

Vähintään 20 % luonnonmukaisia ainesosia koko tuotteessa (10 % huuhtelu- ja kivennäistuotteissa - vettä ja kivennäisaineita ei pidetä luonnonmukaisina, koska niitä ei ole viljelty).

Kloranen tuotteita saa hiukan rajoitetusti suomalaisista kaupoista, ja ulkomaisista nettikaupoista yksi parhaimmista valikoimista on Care to Beauty -nettikaupassa, joka toimittaa Suomeen. Naamiopuikon hinta oli noin 14 euroa, ja niitä oli muunkinlaisia kuin tämä Pivoine (pioni).

2 kommenttia:

  1. Kloranen tuotteet ovat tosi hyviä ja eullisiakin, paitsi niihin on vaikeaa päästä käsiksi. Aika harvassa maassa niitä myydään vielä edes apteekeissa. Tätä naamiota olisin ostanut heti, jos se osuisi kohdalleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olin todella yllättynyt itsekin siitä, miten huono tuo saatavuus oikeasti todella onkaan! Maassa asunkaan, niin kahlaan nettikaupat läpi, mutta tämä nimenomainen naamiopuikko näyttää olevan hiukan kiven alla!

      Ennenhän Kloranea sai joka kempparista Suomessa! Tutkin asiaa vielä ja päivitän tilannetta, jos hoksaan mistä niitä saisi.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!