tiistai 7. maaliskuuta 2023

hej Organic

Muistatteko, kun kerroin täällä ostamastani kasvokuorinnasta, jossa ei ollut kuin muutama kuoriva hippu, vaikka sen pitikin olla fysikaalinen kuorinta, koska siinä ei mitään kemiallisia kuorivia aineita ole? Käytin sitä sittemmin putsarina, ja nyt se on tullut tiensä loppuun siinä hommassa.

Aamuisin kasvojen pesu sujuu ihan hyvin pelkällä vedellä, ja Isanan puhdistusliinallakin ihan hyvin, mutta  eilen satuin kauppareissullani hoksaamaan tuolla hiukan kauempana olevassa Dm:ssa tällaisen merkin kuin hej organic.

Kuulostaa ihan ruåtsalaiselta, mutta se on kyllä ihan saksalainen brändi, näköjään. Laura, yksi perustajista, oli matkoillaan inspiroitunut mm. Skandinaviasta ja perusti merkin isäpuolensa kanssa vuonna 2015.

Mutta asiaan, eli tähän The Beautifier face Wash & Peeling Gel Cactus - kuorintaputsariin. Siinä sentään on hiukan enemmän ihoa hiovia hippusia kuin tuossa Beben tuotteessa, mutta ei paljoa kuitenkaan, joten se sopinee arammallekin iholle.

Geeli on hyvin hennon vihertävää ja sisältää nimensä mukaan kaktusviikunan uutetta ja öljyä, jossa on hyviä aminohappoja ja kosteuttavia ominaisuuksia.

Geelissä on myös mm. glyseriiniä, risiini- ja arganöljyä ja huokosia supistavaa ja antibakteerista greippiuutetta. Ainesosalistassa on myös sitruunahappo, joka alfahydroksihappona (AHA) tietenkin kuorii myös hiukan kemiallisesti.

Mikä tekee tästä geelistä erilaisen, on se, että siinä on (jos oikein ymmärsin) käytetty kuorivina hiukkasina kuivattua risiiniöljyä. Risiiniöljyhän on periaatteessa erittäin juoksevaa, joten tarina ei ihan kerro, miten nuo jyväset on saatu aikaan, mutta toisaalta onhan niitäkin kuorintoja, joissa kuorivina hippusina on käytetty jojobaöljystä muodostuneita partikkeleita (jojobahan on oikeastaan vaha, eikä öljy).

Hellävarainen tämä geeli nyt ainakin on. Minulle on vaan aina vähän arvoitus, kuinka kauan putsaria pitäisi pitää kasvoilla, että saavuttaisi jotakin tehoa sen sisältämistä hyödyllisistä aineksista. Periaatteessa kaiken iholle laitettavan pitäisi vaikuttaa iholla kauemman kuin pelkän pesun ajan, mutta tässä tapauksessa ajan pituuden harkinta jääköön jokaisen käyttäjän oman harkinnan varaan.

Brändin tuotteet ovat muuten 100& luonnollisia, ja :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!