torstai 23. maaliskuuta 2023

2 x edullinen kosteuttava peitevoide

Teen usein meikkini käyttämällä meikkivoiteen sijasta vain hyvää ja kosteuttavaa pohjustusta ja peittelen silmänaluset, nenän- ja suunpielten punoituksen hyvällä peitevoiteella. Hiukan ripsiväriä, kulmien huolittelu ja huulten rajaus, poskipunaa, ja se on siinä.

Silmänalusilla ja suupielissä tarvitaan peitevoide, joka kosteuttaa, eikä kasaudu juonteisiin. Tutkaillaanpa tässä kahta edullista ehdokasta.


E.l.f. Hydrating Camo Concealer on saanut netistä lukemissani arvioissa paljon kehuja. Samaten oikealla puolella oleva Catrice True Skin High Cover Concealer, joka on vedenkestävä. Molemmissa on ihoa kosteuttavia ainesosia. Molemmilla on hyvä peittävyys.


Molemmat on pakattu putkiloihin, ja molemmissa on samanlainen levitin, e.l.f.:in tuotteessa se on tosin paljon isompi kuin Catricen voiteessa.


E.l.f. on sävyltään kellertävämpi (Light Beige), mutta käy silti omalle iholleni. Catrice on sävyä 005 Warm Macadamia, ja sitä kaupassa epäilin ensin turhan tummaksi, mutta itse asiassa se on aika täydellinen, parempi kuin tuo e.l.f.:in sävy. Ylläolevassa kuvassa e.l.f. ylempänä ja Catrice alempana.

e.l.f. vasemmalla, Catrice oikealla. Hapettumista en paljoa huomannut.

Vaikka olisi käyttänyt mitä meikinpohjustusmenetelmää alla, näistä peitevoiteista Catrice vei aina voiton. Molemmat toimivat hyvin, mutta e.l.f. valitettavasti kyllä korosti ihon epätasaisuuksia (huokoset) ja hiukan pakeni juonteisiinkin, mikä oli ehkä se pahin juttu. Olin aina yhdistänyt tämän jotenkin siihen, että talkkia sisältävä peitevoide tekee tätä, mutta näistä vain Catricessa on talkkia, e.l.f.:issä ei, eli se ei näköjään pidä paikkaansa välttämättä.

Catrice pysyi kasvoilla varsin kauniisti koko päivän, mitä nyt nenän niistämisen jälkeen joutui nenänpieliä korjailemaan.

E.l.f. toimii varmaan paremmin tasaisella ja nuoremmalla iholla.

2 kommenttia:

  1. Toi Catricen peiteaine löytyy multakin ja oon siitä pitänyt :) Hyvä tuote itselleni arkikäyttöön, muttei toi ihan suosikiksi kuitenkaan noussut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maailman paras, mutta hyvinkin kelpaava ja vei näistä kahdesta selkeästi voiton.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!