tiistai 11. kesäkuuta 2024

L'Oreal Infaillible 32H Fresh Wear x 2

Kuka muistaa lukeneensa tästä meikkivoiteesta iltapäivälehtien artikkeleista? Kun Sari Essayah nähtiin tätä kasvoillaan, hänen jopa epäiltiin käyneen kasvojenkohotusoperaatiossa. Tässä muistin virkistämiseksi linkki yhteen näistä artikkeleista. 

Kiinnosti minuakin kokeilla, ja hetken mielijohteesta näitä lähti kaksi pulloa toissaviikolla Dm:stä mukaani. Hinta oli vain hiukan yli 13 euroa per pullo. Suomessa hinta taitaa olla lähempänä paria kymppiä? Onhan se silti edullinen.


Myymälän sähkövalaistuksessa on tietty hiukan huono valita sävyjä, mutta lopulta mukaani lähtivät 110 Cool ja 132 Warm, varmaan molemmat hyviä kesäsävyjä.

Huomasin jo kaupassa kokeiltuani näitä kämmenselälle, että voide "pysyy kuin tauti". Hankasin sävyhä paperinenäliinalla pois kämmenselästäni, ja ne olivat todella tiukassa. Hankaamisen tuloksena toisessa kämmenselässäni on edelleen mustelma.

Siis tuli todistettua henkilökohtaisesti, että voide pysyy hyvin, eikä ainakaan tartu hevillä vaatteisiin, esimerkiksi. 

Voidetta mainostetaan sen ohuella koostumuksella, joka on kerrostettavissa. Voide sisältää C-vitamiinia ja sen SPF-suojakerrooin on 25.

Joissain mainosteksteissä on sen sisältämästä C-vitamiinista käytetty kirjainyhdistelmään Cg-vitamiini. Tämä C-vitamiini osoittautui INCI:n perusteella askorbyyliglukosidiksi, joka ilmeisesti on iholle hellävaraisempaa kuin monet muut C-vitamiinimuodot, sekä se on suhteellisen vakaa aine. Pienempikin määrä askorbyyliglukosidia kuitenkin toimii iholla ja vesiliukoisena se imeytyy hyvin.

Tutkailin netistä löytyviä INCI-listoja, ja askorbyyliglukosidi näyttää olevan keskivaiheen alapuolella listoissa, joten pitoisuuskaan ei voi olla mikään hirveän suuri, eikä tarvitsekaan. 

L'Orealin UK:n sivustolla askorbyyliglukosidi (tai yleensäkin C-vitamiini) puuttuu tämän voiteen INCI:stä tykkänään. Eri markkinoilla kosmetiikkatuotteiden versiot voivat olla erilaisia, mutta ihmettelenpä vaan asiaa, koska se mainitaan mainostekstissä kuitenkin.

Ylempänä 110 Cool ja alempana 132 Warm. Alemmissa kuvissa sama järjestys.


Itse voide on tosiaan ohutta ja juoksevaa. Olen kyllä aika tykästynyt siihen, miltä tämä näyttää kasvoilla, tulos on hyvin luonnollinen.

Postaminenkaan ei ole mikään ongelma, kunhan käyttää sopivaa poistoainetta ja -tekniikkaa. Pelkällä vedellä se ei onnistu, eli voisin kuvitella että kesän riennoissa tämä pysyy iholla uidessakin. Jälki on myös mattainen, joten puuteria ei kumma kyllä tarvinnut päivän mittaan lisäillä (!!!!).

Hintaansa nähden voisin luonnehtia tätä löydöksi tähän hintaan. Sävyjäkin riittää ihan jokaisen iholle.

10 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan tälläisestä joka antaa kasvojenkohotusmaisen lopputuloksen. Mutta haluan :Dppuolipeittävä ei kyllä hyvältä kuulosta, muutenkin mulla on todella vähän kokemusta L`orealin meikkivoiteista. Jotenkin se ei brändinä kiinnosta. Mutta ehkä tätä voisi kokeilla jos sattuu alennuksesta eteen, minusta tuo 13 e hinta on jo kova markettituotteesta...vähän kun laittaa lisää niin saa jo laadukkaamman tuotteen. Jonka tiedän sopivan iholleni. Kun en tykkää puolipeittävistä. Mutta kokeilen jos alesta löydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on mielestäni enemmän kuin puolipeittävä, ja kerrostettuna kyllä peittävä. Ajattelin jo, että onko liiankin peittävä minun naamalleni. Ei muuten tarvinnut edes peitevoidetta, mitä nyt laitoin hiukan silmänalusia kirkastavaa silmien alle.

   Harvinaisen hyvin tämä kyllä pysyy, eikä tarvinnut puuteroida päivän mittaan.

   Poista
  2. Eilen katsoin tuota Emotionissa, onhan sillä 20 e hintaa. Saatan kokeilla joskus vaikka varsinaisesti en meikkivoidetta tarviisi lisää :)

   Poista
  3. Voihan Emotionista pyytää pikkupurkkiin näytettä kokeiltavaksi, olen joskus itse tehnyt niin kun olen ollut epävarma meikkivoiteen sävystä, tai muuten siitä, onko se loppujen lopuksi hyvä ostos. Aina on onnistunut.

   Poista
 2. Esim. L´ Oreal Groupissa on L´ Oreal, Lancome, Maybelline, Nyx, CeraVe, La Roche Posay, Vichy, Yves Saint Laurent, Biotherm,
  Kiehl ˋs ja paljon muuta.
  Minä uskon että kun ensin kosmetiikan tuoteosat tutkitaan, sitten on patentit ja rahaa palaa paljon, ne viedään ensin high end tuotteisiin ja saadaan mainonnalla nämä high end kuluttajat ostamaan niitä, ja rahaa saadaan kassaan. Sitten tulee se seuraava vaihe että ne lähes samat tai muutaman hetken pääsät aivan samat ainesosat viedään markettituotteisiin, josta saadaan vähemmän katetta kerralla, mutta ostovolyymi on iso.
  Eli hyaluronihappo oli vielä tosi high end joku vuosi sitten. Nyt se on kaikissa markettituotteissa mitä olla voi.
  Sinä osaat lukea ja ymmärtää inci-listoja keskivertokuluttajaa paljon paremmin.
  Uskon siis että aivan loistavia tuotteita löytyy näistä edullisemmistakin merkeistä.
  Jenkit ja britit ovat kovia tekemään näitä ns. dupe-videoita You Tubeen. Kaikenikäiset löytävät kalliille merkeille vastaavat markettituotteet, tai mm. meillä Suomessa apteekkituotteet.
  Ostin aiemmin Dioria, Lancomea jne.
  Nyt huomaan että en raaski, vähemmälläkin saa hyviä kun vähän etsii ja löytää.

  Haluaistko kertoa omat kokemukset parhaista versioista, missä olisi onnistuttu mielestäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän samoja "reseptejä" varmaan kierrätetäänkin.

   Jos verrataan lääkealaa, niin sielläkin saattaa yhden valmistajan tuotetta myydä moni firma eri brändin alla. Samalla valmistajalla saattaa olla omille tuotteilleen halvempi brändi ja sitten se kalliimpi, mutta tuote itsessään on ihan samaa tavaraa (hyvänä esimerkkinä erään kotimaisen firman ibuprofeiinivalmiste, jota sama firma myy suppeammalla valikoimalla edullisemman hintaisella kauppanimellä). En yhtään epäile, etteiko kosmetiikka-alalla toimittaisi ihan samalla tavalla.

   Jos ostat kalliin tuotteen, maksat ihan varmasti sen brändäämisestä ja kaikesta siihen liittyvästä, et niinkään sen kalliista ainesosista.

   Olen sitä mieltä, että edullisestikin löytää hyviä tuotteita, jos vaan hiukan pistää aikaa vaihtoehtojen tutkimiseen.

   Tätä meikkivoidetta on muuten sanottu Estée Lauderin Double Wearin dupeksi, ja kun vertailin näitä keskenään tänään (sattuikin olemaan pullollinen tuota Double Wearia mukanani täällä Saksassa), niin kylläpä ne tosiaan ovatkin saman tapaisia.

   Poista
  2. Mut minusta DW on paksua ja ei-juoksevaa, vai johtuuko siitä kun käytän sitä pumpun kanssa? Jos tätä sanot ohueksi ja juoksevaksi :) kun siis DW on kaikkien aikojen lemppari meikkivoiteeni peittävyyden ja pysyvyyden ansiosta, ja siksi kun se ei ole hehkuva kasvoilla. Olis kyllä pitänyt pyytää testeri kun rupes kiinnostamaan, mitä enemmän tästä puhutaan :D

   Poista
  3. Minä taas käytän DW:a suoraan pullosta ilman pumppua, ja sitä saa varoa, ettei hulahda liikaa. Kyllä minä edelleen väitän, että viskositeetiltaan nuo ovat melkein samaa luokkaa, joskaan ei ihan yksi yhteen.

   Pyydä tosiaan testari, ainakin minä olen saanut Emotioneissa haluamaani meikkivoidetta sellaiseen pieneen muovipurkkiin, josta tulee 1-2 kertaa koko kasvoille voidetta.

   Poista
 3. Täällä jälleen entinen kosmetiikkatuotteisiin rahaa huolettomasti käyttänyt, nykyinen tarjoushaukka.
  Näkyy olevan anonyymi tuo minun mun kirjoittelu high end vs. dupe. Laitan jatkossa nimeni…
  Mutta siis pointtina juuri se että käytin mm. Chanelin meikkivoidetta tosi pitkään. Sitten niiden myynti meidän Sokokselta loppui. Siirryin muutamankin eri tubettajan innoittamana käyttämään Lorealin hyauluronia sisältävää, unelman kevyttä true match nude, tinted serumia. Aivan loistava tuote. Ihan dupe aiemmin käyttämälleni Chanelille, jonka nimeä en enää muista. Musta litteä muoviputeli.
  DW on myös hyvä tuote. En vaan raaski enää ostaa sitä.

  Kicksistä antavat myös hyvin mielellään pikkupurkkiin näytteen meikkivoiteesta.

  Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun selvensit, että kirjoittajat olit sinä! Kiitos myös True Match Nude -vinkistä. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä ohuempaa saisi (arki)meikkipohja olla, ja siihen sitten peittaria tarpeen mukaan.

   Tuo näytevinkki on hyvä, Kicksistä en ole kokeillut pyytää, mutta sehän on hyvä tapa kokeilla meikkivoide luonnonvalossa ennen sävyn päättämistä ja ostopäätöstä yleensäkään.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!