tiistai 4. kesäkuuta 2024

INAO by Essence

Essencellä on muuten uusi INAO-tuotelinja. Inner and Outer Beauty. En ole hoksannut tätä ennen, joten kaiketi se on uusi? 

Tähän tuotelinjaan kuuluu ihonhoitotuotteita, jotka on formuloitu clean beauty -periaatteilla, sekä sisäisesti käytettäviä ravintolisiä. Tuotteet ovat vegaanisia ja eläintestaamattomia.


Tuotteiden pakkaukset ovat uudelleen käytettäviä, eli niihin siis saa täyttöpakkauksen, mikä on todella hyvä juttu. Minua usein kirpaisee heittää pois joku kalliimman oloinen purkki, joten suosisin kyllä täyttöpakkauksia.


Lisäravinteet ovat pureskeltavia, viinikumimaisia tuotteita. Pakkaukset näyttävät houkuttelevan värikkäiltä, siis kaikkien tuotteiden pakkaukset, eivät yksinomaan nämä lisäravinteet!


Tuotteita on saatavilla eri ihotyypeille setteinä sekä erikseen ostettavina tuotteina (putsarit, seerumit, voiteet, täyttöpakkaukset ja lisäravinteet).

Näköjään ainakin Lyko ja Kosmetik4less myyvät Suomeenkin jo joitain tuotteita - varmaan noita saa kyllä jo muualtakin. Tuotesarjalla on myös oma Facebook-sivu (INAO by Essence - hakusanoilla löytyy), josta saa lisätietoja. Nettisivuilla on esitelty kaikki tuotelinjan 22 tuotetta erikseen.

Kuvat lainattu tuotelinjan omilta sivuilta.

4 kommenttia:

  1. Nuo lisäravinteet kiinnosti silloin itseäni kun ne myyntiin tuli, mutta eipä niitä voinut mistään tilata :D Kosmetik4lessiltä yritin, mutta Suomeen niitä ei saanut. Nuo ihonhoitotuotteet varmaan sieltäkin saisi kotiutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan tilanne tulee muuttumaan, ja suomalainenkin maahantuoja hoksaa ottaa valikoimiinsa nämä tuotteet.

      Poista
    2. Näköjään vuonna 2021 oon yrittänyt niitä tilata (muistaakseni silloin oli vaan 3-4 lisäravinnetta tarjolla) :D

      Poista
    3. Kappas! Minä ihan luulin, että nämä ovat jotain uutuuksia.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!