lauantai 29. kesäkuuta 2024

Uusi visiitti Lindtin myymälään ja kaikenmaailman ostoksia

Täällä on niin kuuma, että aivotkin sulavat! +30 C on ihan liikaa, kaupungillakin pitää pysähtyä tämän tästä juomaan jotakin. Kauppareissuunkin menee tunteja tämän takia 😂.

Elisenbrunnen ja paviljongin jäätelöbaari.

Muutin tänne talvella ja ihmettelin silloin, että mitä noilla kaikilla jätskikahviloilla oikein tehdään joka 50 m:n väli. Nyt en ihmettele enää yhtään, kun on jo toinen kesä täällä.


Elisenbrunnenista parisataa metriä ja seuraava "watering hole" löytyi Vanhan Postitalon (Alter Posthof) pihalta, jossa on lukuisia kahviloita.

Helteiden varjopuolena tulevat (ukkos)myrskyt, tässä torstain tilanne NINA-varoitusappista.

Kävin sitten toissapäivänä taas siellä Lindtin myymälässä... Ja löysin paljon sellaista, jota en ollut aiemmin hoksannutkaan, mm. jälkkäri- ja leivonta-aineksia.



Eikä sieltä tietty ostoksitta pois päästy...nyt kun on kantiskorttikin.

Haahustelin myös vaihteeksi Rossmannilla, ja sieltä löytyi Isanan C-vitamiiniseerumi ja pari kangasnaamiota (Isana & Yeauty), Rivalin kynsienhoitoseerumeita x2 (jospa ne tekisivät kynsistä hiukan helpommmat leikattavat, olivat tarjouksessa 1,30 eur/kpl) ja Jelly Beanseja.


Koriin löytyi myös Essencen 2in1 Base & Top Coat. En tiedä vielä miten pelittää...

Posti toi kotiin Byenan kivipuuterin ja NKM:n ihon sävyä tasoittavan aurinkovoiteen matkakoon.

Nappasin vielä testattavasti Netto-marketista Shisaran kangasmaskin.


Ai niin ja ostinhan minä Isanan hunajahuulivoiteen ja Jean & Len -merkkisen kardemumma-tonkapapukäsivoiteen joka on matkakoko.

Näistä voin antaa arviotkin jo. Huulirasva on ihan perussellainen, ei sisällä hunajaa, mutta mm. mehiläisvahaa, risiini-, avokado-, soija- ja oliiviöljyä sekä sheavoita kyllä. Olin siinä toivossa, että tämä tuoksuisi hunajalle, mutta ei.

Käsivoide sen sijaan on erinomainen, imeytyy oitis, mikä on hyvä juttu. Voide on vegaaninen ja se sisältää mm. manteli-, jojoba- ja auringonkukkaöljyä, sheavoita, pantenolia ja paljon glyseriiniä. Tuoksu on todella mieto (olisi saanut olla tuoksuvampikin, kardemumma ja tonkapapu ovat mielenkiintoisen mausteinen yhdistelmä).

Jätskiäkin piti saada, joten kävin syömässä aasialaisravintola Day Du:ssa.


Kevyt illallinen: Tom Kha Goong -keitto (kookosmaitoon keitetty thaisoppa katkaravuilla), rapeat Wantan Chien -nyytit lihatäytteellä, soija-shalottidipillä ja paahdetuilla maapähkinöillä ryyditetyllä salaatilla. Jälkiruoaksi mustaseesamijäätelöä kumquatilla ja mintunoksalla. Tuo mustaseesami-jäde on nii-iin hyvää, tosin parempaa saa kaupungin hotpot-kiinalaisesta nimeltä City Garden.

Sitten taas kylmää kahvijuomaa ja viikonlopun viettoa. 


Olen muuten selvinnyt yli kolmikymppiseksi juomatta kahvia. Nyt en tajua, miten tähän on niin retkussa. Varsinkin tämä kylmä on niin hyvää ja kaupungin jädebaareissa tarjotaan niin hyvää frappéa.

Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja taitaa olla oikea suklaafanin taivas tuo myymälä :) täällä kans liki 30 koko viikko, älyttömän tukalaa olla töissä. Nyt rupesi satamaan onneksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja varmaan joka kerta tulevaisuudessakin hoksaan siellä Lindtillä aina jotakin uutta ostettavaa. Onhan tuo nyt niin iso halli, ettei sitä edes yhdellä käynnillä tutki. Siellä tien toisella puolella olevassa kakkosmyymälässä en ole (vielä) edes käynyt.

      Kun noita suklaita katselee, tulee aina mieleen, että pitääpä joskus vielä maistaa tuota, ja tuota, ja tuota...ja ehkä tuotakin...

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!