sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Pika-arvonta!

Laitetaas pystyyn pitkästä aikaa pika-arvonta! Luepa läpi tuo Lindt-postaus, ja kerro, mitkä noista jääkaappikylminä nautittavista suklaalevymauista miellyttäisivät. Voit valita kaksi, ja kertoa valintasi kommenttikentässä.

Mahdollisuus on siis voittaa juuri nuo kaksi suosikkisuklaalevyäsi! Osallistumisaikaa on viikko, eli viimeistään 23.6. jätetyt kommentit (tai siis niiden jättäjät) osallistuvat arvontaan. Pyrin laittamaan suklaalevyt postiin jo heti seuraavalla viikolla.

Onnea arvontaan! Google Kääntäjä auttaa, jos saksankielisten makujen kanssa on ongelmia.

Random.org arpoo voittajan maanantaina 24.6., joten olethan silloin kuulolla, koska voittajalla on tasan viikko aikaa ilmoittaa yhteystietonsa.

EDIT: Tosiaan, laittakaa myös joku nimimerkki tai tunnistetieto kommenttiin! Mielellään ei e-mailosoitetta, ellet itse halua sitä julkistaa. En ota yhteyttä voittajaan, vaan voittajan on itse ilmoittauduttava.

Lisäisin vielä, että yksi maku puuttui noista Lindt-postauksen kuvista, ja se on Jogurtti Mustikka-Vanilja. Lisään kuvan tähän, eli siis tämäkin maku on kisassa mukana. Miten menikään ohi silmien...

20 kommenttia:

 1. Spagetti-Eis ja keikan-becher näyttäis tosi hyviltä! Ja hei tykkään blogistasi! Olen vakkarilukija, mutta harvoin kommentoin :) -RR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, oletan, että tuo toinen on Krokant-Becher?

   Kiitos, kiva kun tykkäät blogistani ja olet lukijani! Palaute on aina mukavaa, vaikka joskus tuntuu, että täällä vaan puhelen itselleni.

   Poista
  2. Oops, näköjään puhelin vaihtoi sanan itekseen :D Eli tosiaan Krokant-becher.

   Poista
 2. Joghurt Himbeer-crisp ja heidelbeer-vanille. Mukava arvonta :) Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti e-mailin julkaiseminen on OK? Jos haluat, että se ei ole julkinen, niin laitathan ystävällisesti uuden vastauksen, niin poistan tämän kommentin.

   Niin ja kukapa ei tykkäisi, jos postiluukkuun kolahtaa pari herkullista suklaalevyä!

   Poista
 3. Jogurtti Himbeer Crips kuulostaa tosi hyvältä ja maistaisin sitä mielelläni. anna

  VastaaPoista
 4. Joghurt himbeer-crisp ja krokant-becher vaikuttaisi kivoilta. :)

  VastaaPoista
 5. Jääkahvi ja jääkaakao, jos oikein tulkkasin nuo nimet :) hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Joghurt Himbeer Crisps ja Joghurt Erdbeer Rhabarber olisi minusta hyviä.

  -Airi-

  VastaaPoista
 7. Vadelma-jogurtti-crisp ja jogurtti-mustikka-vanilja kiinnostavat eniten, vaikka kaikki kyllä kuulostavat herkulta:)
  Marjut

  VastaaPoista
 8. Namskis! Eli Banana Split ja jogurtti-mansikka kuvien perusteella. Jos ei lykästä arvonnassa niin voisin tilata niitä sulta jos ei postitus maksa mansikoita :D ( maksan! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postit täältä Suomeen ovat samaa luokkaa kuin postitukset Suomen sisällä. Katsotaan, mitä random.org sanoo, ellei sinua lykästä niin postittelen noita mielelläni joko Suomesta heinäkuun loppupuolella tai täältä.

   Poista
 9. Nyt on makea arvonta. Ainakin niissä Lindtin suklaapalleroissa kahvin makuiset on ihan parhaita eli Eis cafe on aivan ehdottomasti toinen valinta. Ja Amarena Kirsch voisi kanssa olla hyvä.-q

  VastaaPoista
 10. Eiscafe ja Bananasplit kuulostaa parhailta mun makuun.

  VastaaPoista
 11. Mustikka-vanilja ja Eis cafe olisi herkullisia makuja. Hyvää kesää🌻

  VastaaPoista
 12. Lindtin suklaat on minun suosikkeja. Jääsuklaasta en ole kuullutkaan . Siispä arvontaan krokat becher ja amarena kirsch kiinnostaa.

  VastaaPoista
 13. Mustikka-vanilja ja Eis cafe ovat lemppareitani.
  Pete

  VastaaPoista
 14. Olenkin aikaisin hereillä ja arvonta tuli suoritettua. Random.org puhui ja tulokseksi tuli 9, eli voittaja on "q". Laitatko ystävällisesti yhteystietosi viikon sisällä vaikka tuon oikeassa kolumnissa olevan yhteyslomakkeen kautta.

  Charming Nails/Taina! Laitan sulle erikseen meiliä, jos haluat jotakin tuolta Lindtin kaupasta. Siellä on aina tarjouksia ja menen sinne joka tapauksessa ensi viikon aikana kun tulee eräs "sokerihiiri" käymään 😆.

  Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan ja mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi kiitos, olipas tämä hauska sattuma :) Yhteystietoja laitettu tulemaan. -q

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!