tiistai 22. heinäkuuta 2014

Dolce & Gabbana

Varmaan paatuneimmat jätskinsyöjät ovatkin sen havainneet  - Dolce & Gabbana -jätskipuikon, joka on limited edition -tuote Magnumin 25-vuotispäivän kunniaksi. Päällä valkosuklaata, sisällä vaniljajäätelöä ja suklaan- ja pistaasinpaloja.





Co-brandays on tietty moderni juttu, mutta silti pistää joskus miettimään...yleisimmin kuin tuotteilla ei ole mitään yhteyttä toisiinsa IRL.

Magnumille tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun muoti liitetään jäätelöön. Kun Magnum Gold viime vuonna lanseerattiin, valjastettiin toinen high-end -muotisuunnittelija Zac Posen  valmistamaan lanseeraukseen 24-karaatin kultaisen puvun, jonka arvo on  noin 1,5 miljoonaa dollaria.


Eikä tämäkään vielä ollut ensimmäinen kerta. Magnum teki tätä aiemmin yhteistyötä itsensä Karl Lagerfeltin ja näyttelijä Rachel Bilsonin kanssa. Lisää aiheesta ja kultaisen puvun teosta täällä. Tätä aiemmin mm. Eva Longoria on toiminut jäätelömerkin "kasvoina".

4 kommenttia:

  1. Oih, tästä en ollut vielä kuullutkaan. Täytyykin jollain kauppareissulla napata mukaan ja maistaa! Näyttää ainakin tosi hyvältä ;)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
  2. Olen huomannut, en maistanut. Tykkäsitkö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun suussani kaupan jädet ovat hiukan liian makeita, niin tämäkin. Muuten kai ihan OK makukombinaatio.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!