perjantai 18. heinäkuuta 2014

Pientä shoppailua linjalla Lontoo-Turku

Satuinpa tallustelemaan Seppälän ohi ja ulkopuolella oli valikoima edullisia T-paitoja alkaen 4 euroa. Mukaan lähti pari oranssisävyistä... Kassalla oli myytävänä kynsilakkoja á 50 senttiä, joten kysyin myyjältä, millaisia ne ovat kynsissä, siis pysyvätkö hyvin? Myyjä kommentoi siihen ettei itse käytä kynsilakkaa, joten hän ei osaa sanoa.

Höh? Myyjä, joka ei tiedä myymästään tavarasta mitään? Ostin sitten kuitenkin kaksi ja kynsissä ainakin näyttää hyvältä, ja jos huomenna vielä näyttää siltä kuin en olisi kulkenut konttien koko iltaa tänään, niin menen ja ostan lisää. No ei tässä mitään suuria odotuksia tuolla hinnalla varustetuille kynsilakoille ole, mutta....joskus edullinen voi osoittautua ihan hyväksikin.

T-paidat ....

...ja kynsilakat, vihreää kynsissä. Katsotaan huomenna, onko pysynyt mitenkään. Aika ohutta on, eli kolme kerrosta vasta peitti.

Emotionissa oli ale. Sieltä ostin kaksi viimeistä body butter -purkkia, suklaa + appelsiini. En kyllä tunne mitään appelsiinimaista tuoksussa, mutta suklaa on kunnon kaakaon tuoksuista, ei sellaista ihmeellisen esanssista kuten esim. Body Shopin ja Herbinan suklaantuoksuisessa kosmetiikassa. Hyvää, kaakaomaista, kuten Ziajan kaakaosarjassa, josta kovin pidän. Tämä ostamani vartalovoi on myös ihan hyvää, uppoaa ihoon hyvin, mutta näyttää lähinnä mutaliejulta.



I love... -merkkinen vartalovoide.

Nyt kun noiden syöpälääkkeiden kanssa hikoilee kahta kamalammin (siis niitten lääkkeiden, joita en vielä jättänyt pois...), ei hikeä otsalta oikein kuivatakaan paperisilla nästyykeillä, sillä niistä irtoaa palasia naamalle ja se on nolonnäköistä. Päätin ostaa oikein vanhanaikaisia puuvillaisia nenäliinoja. Samalla tuli ostettua kolme hiussolkea, sillä rillien ohella kaikki hiusvekottimet ovat hyvin herkästi rikkoutuvia ja häviäviä. Otsis on just niin pahimmoisen pituinen, ettei se ole oikein tarpeeksi pitkä eikä lyhyt, joten se pitää ainakin salille laittaa jollakin tavalla kiinni. No öh, ei tällaiset kimaltavat viritykset tietty ole mitään salikamaa, mutta muuten ihan kivoja.



Kenkäshoppailu alkaa taas lähteä lapasesta. Ystävätär halusi ehdottomasti Lontoossa mennä Primarkille, ja koska en ole siellä käynyt ainakaan kymmeneen vuoteen, tuli sitten siinä samalla läjättyä omakin ostoskori ihan täyteen, noinniinkuin ajankuluksi ja sivupuhteina. Kallista ajankulua, vaikkei siellä mikään mitään maksakaan. Kolmen punnan kengät...



Kengän alla kesämekko £5.00.


Ihan toivoton, eikä shoppailu Primarkissa edes jäänyt siihen ....ostin sitäpaitsi just kivat sandaalit Spartoolta....

Ravel Kennedia.
TkMaxx on sellainen paikka, mistä löytää vaikka mitä! Ted Bakerin kenkiä halvalla, ja jos olisin pari kokoa pienempi, siellä olisi ollut Emilio Puccin upea iltapuku, vain £75.00. No, oli nollakokoa...mitä minä EN ole... Ostin kuitenkin Steve Maddenin "aurinkosilmät" vajaalla £12.00:lla. Siellä on hiukan kaikenlaista, kosmetiikasta vaatteisiin jne.

Tukkalaite Primarkista...
Kuten sanottu, olen kova kadottelemaan ja särkemään lukulasejani, joten ostin taas yhdet "tiimarilasit" TkMaxxista. Siellä oli hyvä varasto Missonin laseja alta parikymmentä puntaa, eli ei ihan mitään halpiksia, mutta hienoja.


Missonille typillinen kuviointi sangoissa.

Noh, tässä esimakua, huomenna lista jatkuu.... oikeastaan hyvä tehdä tällaisia "tunnustuksia", näkee, mihin fyffet ovat menneet.


5 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja noihin lakkoihin voi laittaa alle samaa sävyä vastaavaa värilakkaa yhden kerroksen nii vois toimii paremmin

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa tuo lakka näkyy pysyvän kynsissä aika hyvin!

    VastaaPoista
  3. Silmälaseista tuli mieleen: oletko harkinnut nettikauppoja? Sain äskettäin kotiin 7. netistä ostettuja ja olen tosi tyytyväinen tälläkin kertaa. Tarjonta on valtava ja hinta on n. 10 % siitä minkä maksaa kivijalkaliikkeessä. On hyvä omistaa varapari, varsin jos on kovin likinäköinen; ja jos ja kun näkö huononee on pakko hankkia uudet rillit. itse ostin nyt toinen pari monitehoja. Yksitehot maksaa n. 30-60 € ja mun monitehot maksoi n. 95 €, sis. kahdet aurinkolasiklipsit; kaikki hinnat rahteineen. Lasit tulevat postissa 2-3 viikossa. Suositelen siis http://www.zennioptical.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen käyttänyt esim tätä: http://www.goggles4u.com/

      Pelkkiä lukulaseja saa onneksi aika edullisesti, kaksitehot ovat sitten kyllä ihan toinen juttu. Ulkomailta reissuilta osta aika paljon.

      Poista
    2. Mutta kiitti, tutkin läpi tuon linkkisi!

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!