keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Livbox heinäkuu 2014

Arrgh, olin kotona kun posti tuli, mutta jouduin silti hakemaan boxin postista :(  Yleensä maksikirjeenä tulleet lähetykset on tuotu ovelle, mahtaa olla joku sijaisjakaja asialla.

Jokatapauksessa tässä boxissa ilahdutti Dermosilin kynsilakka (ihana kullansävy), paketti Invisibobbleja (olen hiuslenkkien suurkuluttaja ja salilla niitä hävitän tämän tästä) läpinäkyvinä ja pitkäaikaisen tilaajan lahjana mukaan laitettu Terre d'Ocin vartalovoinäyte.





Nämä ovat käteviä!

Kiva väri!
Rich-merkkistä shampoota tuli tuubi, ja kirpunkokoinen pussi. Olisi saanut olla toisinpäin, koska shampoota minulla on pullokaupalla.

Calvin Kleinin Red -tuoksusta oli mukana näyte, hyvin pieni sellainen (ns. raaputusnäyte kelmun alla). Favoran aurinkovoidetta oli tuubillinen, silläkään ei pahemmin ole käyttöä, sillä en oleile auringossa. Siinä se sitten olikin. Pari tarjouskuponkis; toinen ilmaiseen toimitukseen Dermoshopista ja toinen 30% alennukseen Rich-tuotteista.





6 kommenttia:

  1. En saanut viel omaani,mut oli pakko tulla kurkkiin.Ymmärsin että posti siirtyy maksikirjeiden osalta nii etteivät yritä enään toimittaa lainkaan kotia vaan täytyy hakea postista joka kerta

    VastaaPoista
  2. Mulle on kyllä vielä eiliseen saakka tulleet maksikirjeet kotiovelle.

    VastaaPoista
  3. Ihan pitää kehaista meille tuli ihan postilootan ;) invisibobblet on tosi hyviä, kattelin hiljan prismassa käydessä emotionia, että pitäs hakea lisää, mutta tulivatkin ihan sitten kotiin. Lakka oli muuten oikeasti hyväkin ja kun sävykin oli ihan mahtava. Favora nyt on hyvä... se aurinko vaan sinälläns ei ole minun mieleen. Favora on muuten tehnyt aika hyvää BB voidetta, minä jopa ostin oikein rahalla, saatuani ensin reilun testerin apteekista. Tuo Terre d'Oc:n vartalovoi oli musta hieman... kummallinen, merkkiä kun en ole aiemmin tavannutniin että olisin huomioinut. Mutta itse tuote toi Vitaliksen ja erään jalkakramppirasvan mieleen oli aivan saman oloista ja hajuista kui kyseiset tuotteet olisi yhdistetty ;)
    -hiikka-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin juuri ennen boxin tuloa pyörittelin kädesä viimeistä tallella olevaa invisibobblea ja tuumin, että pitää hakea niitä lisää. Hyvin ajoitettu boxilta tämä osa sisältöä!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kyllä vaan ja se ilahdutti! Kulkee mukana käsilaukussa tai treenikassissa.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!