lauantai 26. heinäkuuta 2014

Leppisporukan puutarhakutsut

Eilen oli ihan jumalattoman kiire päivä, asioilla, salilla ja sitten vielä rupesin leipomaan  - todella hyvä idis tässä helteessä ja kiireessä. Olin ajatellut viedä Ladybirds-porukkamme Barbaralle jotakin amerikkalaisaiheista, koska hän oli kutsunut meidät uuteen asuntoonsa syntymäpäivilleen. Koska hänellä tuli tasaluku täyteen, hän on lähdössä poikiensa kanssa syksymmällä New Yorkiin, tästä syystä piti olla amerikkalaisaiheista, eli leipaisin vanilja-karpalo-vadelma  -kuppikakkuja noinvain suitsaitsukkelaan.

Muina lahjoina vein kunnon NYCin kartan, laminoidun ja taitettavan sellaisen, johon voi tussilla laittaa merkintöjä, jotka voi sitten pyyhkiä pois. Kukkakimppuna toimi joskus talvella Gdanskin lentokentältä ostamani tikkarikimppu.

Todellakin hikoilin kiireessä koristellessani kuppikakut: aiemmin hankkimani syötävät synttäritoivotuskoristeetkin piti vielä leikellä irti arkista, grrr...! Siinäpä oli harjoitusta kömpelölle leikatulle kädelle!

Juhlakalu keskellä selin valkoisessa mekossaan.



Barbaralla oli myös kuppikakkuja leppiskoristein, suklaisia sellaisia!

Tikkarikimppuni keskellä oli punainen, puinen leppis, siksi sen ostinkin jo talvella valmiiksi.

Hieman huteralla kädellä leikattu koriste.

Kuppikakut pakkasin kivaan, postista ostettuun Finlaysonin kuvioilla koristettuun laatikkoon.

Jopa paperivuoissa oli leppäkerttuja.

Ruokatarjoilu oli erinomanien, salaatteja, patonkia, grillattua jyväkananpoikaa ja corn-on-the-cobseja grillistä. Jälkkärinä kahvia, teetä ja kuppikakkuja. Juomana Pimm'siä/viiniä/vettä. Oli hauskaa nähdä taas porukka koossa!

Niin ja uutta asuntoa juhlittiin myös. Seinillä oli hauskoja kirjoituksia, vinkkii muuten sisustajille! Esimerkiksi tämä resepti oli olohuoneen peräseinällä, ja näkyi hyvin avokeittiöstä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!