tiistai 29. heinäkuuta 2014

Trish McEvoy Instant Eye Lift

Tässä on ehdottomasti yksi maailman parhaimmista, tai ellei paras silmänalusten peittotuotteista! Trish McEvoy on aika tuntematon merkki Suomessa, mutta muualla maailmassa ei niinkään.


Makeupalleyn arvosana tästä on huippuluokkaa, vaikka arvostelyja on tähän mennessä vain 9. Pitääkin lisätä omansa joukon jatkoksi. Voidemainen ja värillinen peitevoide on öljytön, kosteuttava ja täyttää juonteita. Pigmenttipitoisuus on hyvä, voide itsessän ohutta ja levittyy hyvin, ja sitä on saatavilla kaksi sävyä. Minulla on käytössäni no 1.

Hiukan suttuinen levitin, sillä se on ollut kovassa käytössä.

INCI-lista näyttää tältä:

 Aqua/(water), cyclopentasiloxane, talc, butylene glycol, glyceryl ethylhexanoate/stearate/adipate, trimethylsiloxysilicate, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, isononyl isononanoate, kaolin, ppg-25-laureth-25, disteardimonium hectorite, polymethyl methacrylate, polysorbate 20, glycerin, dimethicone, methicone, phenoxyethanol, hydrolyzed wheat protein, carbomer, palmitoyl pentapeptide-4, tocopheryl acetate, sodium hyaluronate, hesperidin methyl chalcone, steareth-20, dipeptide-2, palmitoyl tetrapeptide-7, isobutylparaben, isopryopylparaben, butylparaben, sodium dehydroacetate, methylparaben, disodium edta, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, limonene, linalool, parfum (fragrance).

May Contain (+/-): ci 77891 (titanium dioxide), ci 77491, ci 77492, ci 77499 (iron oxides).


Se sisältää näköjään peptidejä, jotka tasoittavat ja kiinteyttävät ihoa, parantavat ihon sävyä ja vähentävät ryppyjen muodostumista uudistamalla ihoa ja kiihdyttäen kollageenisynteesiä. Näköjään siinä on myös silikonia, mutta ei niin paljoa, että siitä muodostuisi inhoamani paksu ja muovimainen kerros iholle. Siinä on myös antioksidantteja.

Parabeeneista ja bentsyylisalisylaatista en niin paljoa tykkää, mutta menköön tässä, koska tuote on muuten niin mainio.

Minulla on oikean silmäni alla paha tumma arpi, sillä olen joskus kakarana repinyt silmänalukseni piikkilanka-aitaan. Siihen on ollut vaikea löytää tarpeeksi peittävää voidetta, joka ei pakkautuisi naururyppyihin, mutta tämä peitevoide on ollut pelastus.

Sitten kuvia:

Ennen....

....ja jälkeen.




Hiukan ovat ripset takkuisennäköiset, pitää harjata... Maskara muuten on Kiss Me Heroine (Heroine Make, japanilainen merkki, josta olen kirjoitellut aiemmin ja jota kehutaan kovin Makeupalleyssä.

 Esittelen tässä lähitulevaisuudessa vielä toisen hyvän peiteaineen. Nämä molemmat kannattaa laittaa ostoslistalle, jos esim. USAssa käy. Myydään niitä toki muuallakin ja netistä saa.

3 kommenttia:

  1. Silikonista. Ihmettelin kun Dermalogican verkkosivulla Multivitamin power firm -silmänympärysvoiteen esittelyssä lukee, että silikonit sulavat ihoon häivyttäen ja tasoittaen juonteita. Olisikohan se silikoni tuo tuoteselosteena ensimmäisenä oleva aines: cyclopentasiloxane … ja on siellä polyeteeniäkin. Tuntuvat oudoilta muovit silmänympärysvoiteessa. Näköjään siis silikonia on muillakin merkeillä. Sinä tunnet kemikaaleja, sanopa vielä lisäsananen asiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Luulen, että asia vaatii oman postauksensa, jonka laitan tulemaan.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!