sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Erno Laszlo - todella pysyvä meikkipohja

Lupailin kertoilla teille lisää Erno Laszlon tuotteista, ja tässä nyt sitten aloitan siitä, mikä sai minut yleensäkin kiinnostumaan brändistä.

En liene aioa, joka kesähelteillä on kamppaillut naamassa pysyvän meikkivoiteen löytämiseksi. Shiseidon erinomaisesti pysyvän ja UV-suojalla varustetun BB-voiteen lisäksi löysin tämän EL:n Shake-it -meikkipohjan, joka ei todellakaan tarvitse puuteria pysyäkseen hyvin kasvoilla.

Valittavana on laaja skaala sävyjä, erittäin vaaleitakin, kuvassa oleva sävy on "Neutral".

Pullo kyllä näytti vähintäänkin omituiselta, kun sen käteeni sain. Pigmentit olivat pohjalle painuneena.

Ravistelun jälkeen seos oli tasaista, mutta tuntui ihan vedeltä pullossa kun sitä ravisteli.

Todella juoksevaa se onkin, itse asiassa piti miettiä oikein miten sen saa kasvoilleen ;)  Ratkaisu löytyy tästä videosta:



Se ei ole oikeastaan pelkästään kevyt meikkipohja, vaan myös aknen/öljyisen ja rasvaisen ihon hoitovoide, joka todella ainakin minulla on karkoittanut satunnaiset finnit naamasta.

Aurinkosuojaa siinä ei ole, ja se sisältää alkoholia, joten en suosittele sen käyttöä jos oleilet auringossa. Voisin sanoa, että iltarientoihin todella hyvä ja luonnollisen näköinen, eikä pohjustusta tarvitse olla koko ajan korjaamassa. Katsokaapa vaikka!

Voide ei ole todellakaan mitään paksua, mutta on kerrostettavissa, jos tarvitaan. Olo on puhtaan tuntuinen, koska se ei nuhjaannu iholla hiotessa. Kuivaihoisille en kylläkään tätä missään nimessä suosittele, vaikka se sisältää myös kosteutta ihoon sitovia ainesosia.

Ennen, puhdas iho...

...ja jälkeen, ilman mitään pohjustusainetta. Kännykän kamera on hiukan huono...sama poski kuitenkin kyseessä.

Tämä voide oli niin iloinen ylläri toimivuudeltaan, että kiinnostuin sarjasta muutenkin. Strawberrynet ainakin myy Erno Laszloa, jos sinäkin kiinnostuit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!