torstai 3. heinäkuuta 2014

Nyt on pakko kommentoida...

Sattuipa silmään netissä Monica Lewinskyn haastattelupätkä (linkki tässä). Kyllä, juuri sen Lewinskyn, jonka kanssa Bill Clintonilla oli aikoinaan suhde  - tai mitä se sitten olikin. Seksuaalista kanssakäymistä kumminkin.



Varsin kuvaava on artikkeli tämän kuvan mukana (linkki tässä). Otsikko on vapaasti käännettynä: "Olemme antaneet anteeksi Bill Clintonille, mutta silti pidämme tätä naista lutkana."

Samaan aikaan taivastellaan sitä, että joissain muslimimaissa naisen raiskaaminen on naisen oma syy. Ollaanko tässä asiassa sen kummemmassa tilanteessa? Miksi miehet pääsevät helpommin pälkähästä?

Mietitäänpä sitä. Minua ainakin suututtaa.

4 kommenttia:

  1. No niin, yritin kommata jo kertaalleen, mutta sehän tietysti katosi johonkin kyberavaruuteen... Grrr. Niin, siis, mähän kävin täällä vastavierailulla heti aamusella ja totesin, että täällä on NIIN PALJON kaikkea mielenkiintoista luettavaa, että nyt on otettava hitaasti ja hengitellen. Jos pystyis sellaiseen järjestelmällisyyteen että lukisi aina uuden postauksen kaveriksi pari vanhaa? :-D (No, en pysty, mutta voihan sitä aina hetken kuvitella?)

    VastaaPoista
  2. Tuo Monica Lewinskyn juttu on yksi näitä... hmh... erikoisuuksia joita en koskaan ymmärrä, siis nainen oli parikymppinen, kuitenkin suht kokematon, joka rupesi suhteeseen esimiestasossa olevan henkilön kanssa (joka oli huomattavasti kokeneempi) ja vielä parinkymmen vuoden jälkeen on syyllinen... eihän elinkautisvankeuskaan Suomessa kestä noin kauaa.
    On näitä tälläisiä tapauksia Suomessakin, joissa yleisön rangaistus seuraa kauemmin kuin pitäisi, tai sanktiot ovat erittäin kovia (esim. urheilumaailma)
    Ei vain oikeustaju käsitä, en tiedä osaisiko kukaan selittää ymmärrettävästi miksi näin?
    -hiikka-

    VastaaPoista
  3. Niin, kokematon parikymppinen, eli kenellä olisi pitänyt olla järki päässä? Minun mielestäni Clintonilla tässä tapauksessa. Kyllä hänkin tietty sai kärsiä jutun tuomasta huonosta julkisuudesta (ja vaimo on varmaan läksyttänyt aikalailla - kuten kuuluukin), mutta hänen kohdallaan se on hiukan painettu villaisella.

    Viimeaikoina on ollut juttua noista Intian traagisista raiskaustapauksista ja arabimaissa kivitetyistä naisista, jotka ovat joutuneet raiskauksen kohteeksi. Miksi naisia syyllistetään?! Tuntuu välillä kuin länsimaissakin elettäisiin tässä suhteessa pimeää keskiaikaa. Asenteiden tulisi muuttua!

    VastaaPoista
  4. Luepa YouTubesta kommentteja Monican haastattelu videoihin, niin vasta alkaakin suututtaa.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!