tiistai 12. elokuuta 2014

Parasta peittoa

Minun on pitänyt niin tuhatjayksi kertaa kirjoittaa LA Girl -merkkisestä PRO.conceal HD -peitevoiteesta, joka on yksi ehdottomista suosikeistani, eikä edes mikään kallis sellainen. Tuubi maksaa USAssa tyyliin muutama taalaa.

Sävyjä on paljon, punertavasta viileämpään ja hyvin vaaleitakin löytyy. Mm. Beauty Joint myy edullisin postikustannuksin, jos joku näistä nyt kiinnostui, hinta siellä on 2.50 USD /tuubi, ja yhden tuubillisen kuskaus Suomeen maksaa tuubeineen noin vitosen euroissa. Ei paha!

Ylempänä kädessäni neutraali sävy "Pure Beige" ja alempana punertava "Nude". Teille kaikille suomalaisille, joilla on minua huomattavasti kalpeampi iho, suosittelen niitä ihan vaaleimpia sävyjä, Pure Beige on varmasti useimmille liian tumma.

Nimensä mukaan tämä on high definition -tuote, joka toimii ohuena kerroksena menemättä juonteisiin. Itse asiassa se päinvastoin minun silmieni ympäryksillä tasoittaa pieniä juonteita ja peittää ihan hyvin. Silmänalusten lisäksi käytän sitä peittämään punoittavaa couperosaa nenänpielissä. Tuoteselosteessa sanotaan, että "opaque coverage", mutta kyllä tämä on enemmän kuin läpikuultava, ja sitä voi myös kerrostaa. Jopa minun herkästi rasvoittuvalla sekaihollani se pysyy oikein hyvin.

Niin, ja täytyy vielä kertoa, että se on eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Makeupalleystä löytyy tälle peitevoiteelle 72 arviota ja näiden mukaan kokonaisarvosana on 4.2/5, joka on todella korkea. Pientä miinusta tulee pakkauksesta, joka toisinaan on hiukan hankala, kieltämättä. Siinä tuubin kärjessä korkin alla on nimittäin kiinteä sivellin, joka joskus ruikkaisee liikaakin tavaraa.




Kuvassa Pure Beige.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!