lauantai 30. elokuuta 2014

Kiinteyttävä käsivoide

Olen aina ihmetellyt sitä, miten vähän loppujenlopuksi kauneudenhoidossa kiinnitetään huomiota käsien ihoon, kynnet kun ovat aina pääasiassa. Kun kerran kasvoille ja kaulalle on olemassa kiinteyttäviä voiteita, niin miksi ei käsille?

Tein tuossa taannoin kosmetiikkatilausta Jolselle, ja touché, sielläpä oli kiinteyttävä käsivoide! Pitihän se tilata, ja sain sen tällä viikolla. Merkki on Tonymoly, joka kääntyy kai suomeksi vastineella "kaunis tyttö" tjsp.

Kynsilakka on muuten Isadoran 118, Sparkling Candy.

Ihan hyvä käsivoide, uppoaa ihoon hyvin ja tuoksuu kukkaiselle (eikä maksanutkaan maltaita). Kiinteyttävä efekti nähdään varmaan pitkässä käytössä.Sisältää, ruusu-, hibiskus ja persikkauutteita. INCI-listaa en tähän hätään löytänyt, lisään sen jos löydän jostakin.

Sitten sivuhuomautuksena toinen käsituote, hyvälisä reissunaisen käsilaukkuun, eli käsivoide, joka putsaa kädet ilman vettä. Yves Rocherilta siis tämän ostin. Tuotekuvaus on seuraavanlainen:


Käsivoide

SOS Clean Hands
Puhdista kätesi kätevästi ja nopeasti ilman vettä ja saippuaa. Hiero pieni määrä puhdistusgeeliä käsiin, kunnes ne ovat kuivat. Puhdasta hetkessä! Sisältää luomuarnikkia, joka suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Parabeeniton koostumus. Huom: Ei saa käyttää ärtyneellä iholla. Vältä tuotteen joutumista kasvoille ja silmiin. Syttyvää.

Kasvipohjaisia ainesosia: luonnonmukainen arnikkiuute, joka suojaa käsien ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Kun toimme menestyksekkään käsienhoitosarjamme markkinoille ensimmäistä kertaa, käytimme sen tehoaineena Schwarzwald-metsässä Saksassa kasvavaa Arnica Montana -lääkekasvia. Kasvin jouduttua uhanalaiseen asemaan siirryimme vuonna 1995 käyttämään Arnica Chamissonista, jota viljelemme luomupelloillamme La Gacillyssa. Tämä kaunis kukka antaa tehokasta suojaa ulkoisia rasitteita vastaan.

Hiukan ehkä jättää käden klähmäisiksi, mutta muuten OK, ei tunnu kuivattavan näppejä.

INCI-listaa ei taaskaan löytynyt :(



2 kommenttia:

  1. Mulla on käytössä tuota yv käsipuhdistusainetta

    VastaaPoista
  2. En muista törmänneeni moneenkaan kiinteyttävään käsivoiteeseen, mutta joitakin "aikuiselle iholle" tarkoitettuja käsivoiteita olen kyllä nähnyt. Ja suojakertoimellisia, nehän on monesti olevinaan jotakin anti-agingia...

    Mullakin on tuota käsidesiä, olen käyttänytkin muutaman tuubin. Tykkään paljon ja musta siinä on ihana tuoksu, ei se perinteinen sairaalamainen, muttei niin voimakas kuin esim. The Body Shopin käsideseissä. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!