tiistai 19. elokuuta 2014

Personal Shopping Lounge Heathrow'n lentokentällä

Jokin aika sitten kerroin Heathrow'n lentokentän kanta-asiakaskortista, ja nyt tulee lisää mukavaa asiaa koskien kyseistä kenttää. Terminaali 2:n remontti on nyt valmistunut, ja esim. SAS muuttaa T3:sta sinne 10. syyskuuta. Lisää muutoista Heathrow'lla täällä.

T2:ssa on 14. elokuuta avattu uusi palvelu, maailman ensimmäinen lentokentällä sijaitseva personal shopping lounge, jonne voi varata ajan akkreditoidun stylistin konsultaatioon - vieläpä ihan ilmaiseksi ja yksityisessä tilassa. Palvelu on avoin kaikille matkustusluokasta ja lentoyhtiöstä riippumatta. Varaa oma aikasi täältä.

Tämä täydentää lentokentällä viime vuonna lanseerattua personal shopper -palvelua, joka on varattavissa linkin lomakkeella 48 tuntia ennen lentoa. Nyt ei enää asiakkaan tarvitse juosta joka terminaalia läpi vaan personal shopperit keräävät haluamasi ostokset kentän yli 400:sta kaupasta. Silllävälin voit siemailla ilmaista shampanjaa loungessa ja rentoutua.

Shoppaajatiimi puhuu kaikkiaan 38:a eri kieltä. Minulla ei ole tällä hetkellä tietoa siitä, kuuluuko näihin suomen kieli.

Kuva: London Heathrow.

Jos matkustat EU:n tai UK:n sisällä, voit myös tehdä etukäteen ostoksesi netissä ja noutaa ne lentokentällä sovitusta paikasta. Lisää aiheesta täällä.

Voit lukea lisää uudistetun T2:n palveluista täältä.

3 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä. Nyt vain pitäisi olla matkalle lähdössä, mutta ....ei ole tiedossa matkaa! Harmi.

    VastaaPoista
  2. Oikein odotan SASsin muuttopäivää!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!