sunnuntai 17. elokuuta 2014

Pitääkö eri vuodenaikoina olla eri ihonhoitotuotteet?

Tätä en oikeasti ole juuri koskaan ajatellut. Paitsi tänä kesänä kun naama on hikoillut, eivätkä meikit ole pysyneet hyvin kasvoilla. Talvella taas iho kaipaa enemmän kosteutusta. Hmmm....

Jolse Cosmeticsilla on alennusmyynti ja kaikki Etude Housen tuotteet ovat "halvennuksessa". Toimitus on ilmainen kaikkialle maailmaan. Joo, pitihän sieltä tilata...

Pohdin pitkään näitä kasvojenpuhdistusaineita tullen siihen tulokseen, että asiassa lienee ihan järkeä.

Vaikuttaa ihan hyvältä....

Muita tärppejä alennusmyyntiin... Valitettavasti Etuden Baby Choux Base oli myyty loppuun, mikä kielii sen erinomaisuudesta. Olisin ostanut yhden varastoon.

Play 101 -kynistä kirjoitan myöhemmin ihan oman postauksensa, sillä ne ovat todella erinomaisia. Ostin ensin yhden ja nyt oli ihan pakko tilata muutama lisää!

Rasvoittuvalle iholle on hyvin toiminut Precious Minerals Bright Fit- BB-voide, jossa on sävyjä muillekin kuin kalkkilaivan kapteeneille, minulla kun on suomalaista tummempi iho.

Näitä Gradation-lakkoja löytyy myös varastoistani, pitääkin kirjoitella niistäkin blogiin postaus, olen ihan unohtanut.

Lisäksi vielä pari vinkkiä: Lioelen puuteri on hiukan holmönnäköisestä hylsystään huolimatta ihan paras kakkupuuteri, mitä olen ikinä käyttänyt. Hoitelee kiiltelevän naaman kuntoon, eikä paakkuunnu. Kolmas pakkaus menossa, toivottavasti eivät lopeta sen tuotantoa.

Lioele Oil Paper Pact.

4 kommenttia:

  1. Minkä ilmaston mukaan nuo vuodenaikaistuotteet on suunniteltu, ei varmaan suomalaisen, olisko keskieurooppalaista vastaavan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat korealaisia, joten sielläkin on käsittääkseni hiukan samanlaiset vuodenajat kuin Suomessa.

      Poista
    2. Niin, ei tietysti vastaa tilannetta esim. Lapissa, mutta ainakin Etelä-Suomessa lienee aikalailla samanlainen sää nykyään läpi vuoden.

      Poista
  2. Niin, ei tietetnkään joka kuukausi tarvitse putsaria vaihtaa, mutta kyllä esim. kesällä ja talvella on erilainen käytössä. Onhan tuossa kk-valikoimissa sitten hiukan joka tarpeeseen valikoimaa noin muuten.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!