sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Allure Beauty Box, marraskuu 2018

Alluren boxi oli tällä kertaa aikalailla erilainen kuin normaalisti. Oikein hauska olikin sisältö tällä kertaa, vaikka ainahan se tietty sitä on. Katsotaanpa!


Pinon päällimmäisenä oli paketillinen Invisibobbleja. Oikein hyvä, minun juuri pitikin niitä hankkia lisää! Nämä ovat kauniin lilanvärisiä, väriä, jota minulla ei ole ennen ollutkaan.

Pinon päällimmäisenä oli myös Kocostar Rose Lip Mask, eli huulinaamio, joka sisältää ruusuvettä. Se lupaa pehmentää, kosteuttaa ja pullistaa huulia ja tuoksuu hurmaavan ruusuiselle.


Sen alla oli Glow Recipe Watermelon Glow Jelly Sheet Mask. Siis hydrogeelinaamio, joka on kaksiosainen; toinen osa kasvojen yläosaan, toinen alaosaan. Kosteuttavan ja rauhoittavan vaikutuksen ohessa se tuoksuu vesimelonilta.


Sitten laatikosta löytyi Patchology-merkkiset silmänalusgeelilaput. Näitä muuten minulta löytyy ihan koko paketillinen, en tosin muista, mistä olen ne hankkinut. Sveitsistä varmaan... Enkä ole vielä niitä edes kokeillut! Niiden lupaus on kosteuttaa silmänalusihoa ja kofeiinin vaikutuksesta häivyttää silmäpusseja (joita minulla ei onneksi ole).


Loodassa oli myös Lapcos-merkkinen Pearl brightening Metallic Sheet Mask. Se lupaa tehokasta kosteutusta sisältämänsä seerumin avulla.


Pohjalla oli Starskin Magic Hour Exfoliating Double-layer Foot Mask -sukat, jollaisia olen juuri itselleni metsästänyt. No nyt ei tarvitse enää metsästää. Muovisukkien sisässä on maitohappoa sisältävä kuorinta-aine, jonka annetaan vaikuttaa tunti ja voilá - kuivunut ja koppurainen iho kuoriutuu kuin itsestään pois seuraavien viikkojen aikana! Nämä ovat kyllä todella hyviä ja toimivia kuorintasukkia.


Vielä oli laatikkoon ympätty Glamglow Supermud Clearing Treatment -naamio, joka puhdistaa ihoa ja sen huokosia sisältämiensä kaoliinin ja hiilen avulla.

Olipa kiva paketti!

PS: Arvonnan voittaja on edelleen karkuteillä, toivottavasti ilmoittautuu pian, että saan paketin postiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!